SZTÁRDZSÚSZ

Hihetetlen fordulat: Meglopták a Viszkis rablót, több milliós a kár

Különös tréfát ûz a sors Ambrus Attilával. A Viszkis éveken át rabolta mások pénzét, de most, hogy jó útra tért, ő és a filmes stáb vált áldozattá.
  • Szerző: Ripost

Lopás áldozata lett Ambrus Attila. Ha csak áttételesen is, de ő is érintett az ügyben, hiszen a róla szóló mozifilm DVD-változatát még a megjelenés előtt feltöltötte valaki az internetre. A kár több millió forint.

Az év elején mutatták be Antal Nimród A Viszkis című filmjét, mely hosszú idő óta az egyik legsikeresebb film lett Magyarországon.

Korunk sajátossága viszont, hogy a népszerű alkotások szinte azonnal felkerülnek a világhálóra. Nem történt ez másként az Ambrus Attila életét bemutató filmmel sem, már a bemutató után kikerült egy rossz minőségű felvétel a mozifilmről, ám azt sikerült hamar eltávolítani, de egy másik tökéletes verzió újra felkerült a netre.

"Ezzel nemcsak minket, mint forgalmazót károsítanak meg, hanem az alkotók munkáját és befektetett energiáját is semmibe veszik. Természetesen megtesszük a szükséges jogi lépé­seket, hogy megtaláljuk az elkövetőt

- mondta a Bors-nak ADS Service munkatársa, de a Viszkisnek volt ehhez néhány szava.

"Ilyen világot élünk. Azt gondolom, hogy ez is a film nézőszámát erősíti. Pont tegnap tudtam meg, hogy már meghaladtuk a 380 ezres nézettséget. Ez már mérvadó. Azoknak, akik bántottak, már csöndesebb lett a hangjuk...

- fejezte be Ambrus Attila.

És ezeket olvastad már?