SZTÁRDZSÚSZ

Hihetetlen örömhír: Babát vár a TV2 sorozatsztárja

A színésznő jól viseli az állapotát és szerencsére a koronavírus miatt sem retteg. Megtesz mindent, amit tud, de nem pánikol.
  • Szerző: angie

A Jóban Rosszban gyönyörű színésznője nem csak a sorozat forgatókönyve szerint hordja szíve alatt szerelme gyümölcsét, ugyanis Réti Adrienn a valóságban is várandós, májusra várja kisbabáját.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: TV2

A örömhírről a hétfői Mokkában mesélt, ahol azt is elárulta, hogy a koronavírus miatt 3 hete nem mozdult ki otthonról, de így is nagyon hasznosnak érzi magát.

„Aránylag jól élem meg ezt a helyzetet. Az orvosom azt mondta, arra kell odafigyelni, hogy nyugalomba legyek, mert jelenleg ez a legfontosabb a kisbabának. Itthon vagyunk, épp a gyerekszobát újítjuk fel. Vártunk egy festőt, ám a koronavírus miatt nem engedtük ide. Ezért most mi glettelünk , mi magunk újítjuk fel a szobánkat , ahová májusra várjuk a kisbabánkat. Egy barátnőnk kőműves, így felhívtuk és online veszünk kőműves leckéket” – mesélte az amúgy vicces sztorit a színésznő, aki csak és kizárólag orvoshoz megy el.

”Vannak kötelező vizsgálatok a terhesség idején. Valamelyik nap muszáj volt bemennem a kórházba. Egyedül mehettem csak, viseltem maszkot és kesztyűt. Nagyon hálás voltam az orvosnak, aki ott volt és nyugodtan tudott reagálni. Ez az, ami aranyat ér, amikor az ember kétségbe van esve” – utalt Adrienn a koronavírus miatt kialakult feszült, nyomasztó helyzetre.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?