SZTÁRDZSÚSZ

Hiperaktivitása segítette a döntőig Sebestyén Katját

Sebestyén Katja elsöprő energiái már a Sztárban Sztár leszek! első adásaiban sokaknak feltűnt.
  • Szerző:

Sebestyén Katja, a mindig mosolygós énekesnő nem csak hangjával, de rendkívüli energiájával is felhívta magára a figyelmet a Sztárban Sztár leszek! színpadán.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Sulyok László

Az első adások után mestere, Tóth Gabi is energiabombaként emlegette, ám bizonyára nem sejtette, hogy a lány lelkesedésén túl van még valami más is a viselkedése mögött.

Katja már gyermekkorában más volt, egyszerre sok minden érdekelte, de hosszú ideig semmire nem tudott koncentrálni. Hamar kiderült, hogy figyelemzavarral küzd. „Igen, hivatalosan is hiperaktív vagyok. Nagyon nehezen végeztem el az egyetemet, hiszen nem viselem jól, ha sokat kell egy helyben ülni és magolni. Emlékszem, hogy már általános iskolában sok időt töltöttem az osztálytermen kívül, mert állandóan zavartam az órát. Képtelen voltam lekötni magam, túlságosan beszédes voltam, nagyon nehéz volt velem” – mesélte az énekesnő, aki megtanulta kezelni az adottságát.

„Talán épp a hiperaktivitásomnak köszönhetem, hogy 4 diplomát szereztem. Megtanultam 10 nyelven, emellett 46 nyelven énekelek is. Sosem okozott gondot a nyelvtanulás. Mindig le kellett foglalnom magam valamivel, s mivel egy dologra sokáig képtelen voltam figyelni, így egyszerre több kellett, hogy lekössem magam” – humorizált a Sztárban Sztár leszek! döntőse, aki nem csak több különböző végzettséggel, de izgalmas állásokkal is büszkélkedhet.

”Közel 20 éve egy pinceklubban zenélek, játszóházban dolgozom és tolmácsként is bedolgozom. Nem bírom a monotonitást, még a két gyermekem mellett is folyton tevékeny vagyok. Imádok a gyerekekkel lenni, nagyon örülök, amikor anyukák még a 3. gyerkőcükkel is visszajárnak hozzám a játszóházba” – áradozott az énekesnő, aki mostanában a győzelem és a siker érdekében igyekezet csak is a színpadi feladataira koncentrálni.

„Nem volt könnyű, de az elmúlt hetekben nem csapongtam. Gyakoroltam az autóban, táncoltam a mosdóban és csak a verseny járt a fejemben. Valamelyik nap, amikor belegondoltam, hogy már csak pár nap és befejeződik a műsor, elsírtam magam. Félek, hogy hatalmas üresség marad majd a lelkemben a Sztárban Sztár leszek! után. Eddig egyfolytában pörögtem és ezt a felfokozott állapotot nagyon élveztem” – mondta elérzékenyülten Katja, aki a vasárnapi fináléban kétszer is színpadra áll majd. Először a népszerű francia énekesnő, Zaz bőrébe bújik, majd egy duettet ad elő Rigó Jancsi oldalán.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?