SZTÁRDZSÚSZ

Szenved a koronavírus szövődményétől a várandós Hódi Pamela

Hódi Pamela tavaly szeptemberben kapta el a koronavírust, de még most is szenved az egyik szövődményétől.
  • Szerző: ripost

Még mindig nem jött rendbe Hódi Pamela szaglása. Mint ismeretes, a várandós influenszer még tavaly szeptemberben kapta el a koronavírust, és azóta is küzd a fertőzés egyik komoly szövődményével. A minap egy orvosnál is járt, aki két orrspray-t írt fel neki, ugyanis egyelőre nem ismert semmiféle gyógymód ezen szövődmények kezelésére.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Hódi Pamela koronavírus szövődmény

Hódi Pamela szenved a koronavírus szövődményétől
Fotó: Ripost

„Eddig nem nagyon beszéltem erről. Tegnap voltam fül-orr-gégészeten és elmondtam a doktornőnek..(...). Én szeptemberben lettem covidos. Az ízlelésem visszajött kb. két hét után, a szaglásom csak egy pillanatra” – magyarázta az insta-sztorijában Pamela, aki elmondta, hogy utóbbi még mindig nem az igazi, sőt. Sokáig megfogalmazni sem tudta, mit érez.

Példaként felhozta, hogy se az öblítő, se a romlott hús illatát nem érzi. Az intenzív szagokra pedig egy adott szagot érez az orrában. „Több hete tart. Nem tudok öblítőt választani, nem érzem a családtagjaim, az otthonom illatát. Semmit nem érzek. (…) és nincsen rá gyógymód. Kaptam egy szteroidos és egy sóoldatos orrspray-t. Eléggé el vagyok keseredve emiatt.”

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?