SZTÁRDZSÚSZ

Hogy mi van? 5 milliót követelnek Kállay Saunderstől a verekedés miatt!

Elképesztő, mégis igaz! Miközben minden jel arra mutat, hogy András jogos önvédelemből, illetve védelemből cselekedett, amikor verekedésbe keveredett 2013-ban, egy kisebb vagyont követelnek tőle a támadók...
  • Szerző: Buster

Ahogyan arról a %% is beszámolt, kedden a bíróságon végre levetítették azt a perdöntőnek tűnő kamerafelvételt, melyen tisztán látszik, hogy Kállay-Saunders András csupán megvédte támadóitól barátját. A verekedésben megsérült ikrek most összesen 5 millió forintot követelnek az énekestől, mivel az adok-kapokban egyikük arc- és orrcsonttörést szenvedett, míg másikuk napokig feküdt az intenzív osztályon.

"Nem vagyunk meglepve, hogy megpróbálják a sértetti igényeiket megvalósítani, de a követelésre kizárólag a bűnösség megállapítása esetén van lehetőség, ami nem éppen abban az irányban folyik.

Hiszen olyan fordulatot vett a mai tárgyalás, ami a védekezést támasztja alá” - utalt a már említett felvételre András ügyvédje a Lokálnak.

A lap azt is megtudta, hogy csütörtökön akár Tolvai Reni is részt vehet a tárgyalás folytatásán, hiszen ő is jelen volt a verekedésnél, így mindent látott.

"Ha Reni ráér, jön csütörtökön, és elmondja, hogy mi történt. Mi nem tanulunk be szöveget, nem kell részlehajlónak lennie, ő is látta, hogy mi történt és hogyan, és azt fogja elmondani. Én végig abban reménykedtem, hogy van valahol egy kamerafelvétel mindenről, és akkor már rég nem lennék itt.

Sajnálom, hogy három éve olyan kép van rólam a köztudatban, hogy egy vadállat vagyok, és a legszomorúbb az egészben, hogy ezen ügy miatt kötekednek velem azóta az emberek

- nyilatkozta szomorúan az énekes.

És ezeket olvastad már?