SZTÁRDZSÚSZ

Honvágy gyötri az RTL Klub egykori műsorvezetőjét

A gyönyörû nő jelenleg külföldön él, és teljesen más a foglalkozása, mint annak idején.
  • Szerző: Ripost

Palotás Petra már évekkel ezelőtt elhagyta az országot, miután megismerkedett férjével, Mirkóval. A szerelem mindent elsöprőnek bizonyult, az egykori műsorvezető a %%-nak mesélt arról, hogyan telnek a napjai.

"A gyermekem első három évét akartam itt tölteni, de végül hozzátolódott még egy év, aztán még egy, és most úgy néz ki, jó ideig itt maradunk még."

Lánya, Bora most végezte az első osztályt, kitűnő eredménnyel. A kislány ráadásul folyékonyan beszél németül és magyarul, érdekli a zene, és rendívül jó érzéke van a matematikához.

Õ maga szintén hatalmasat váltott: a tévéképernyőt tanításra cserélte, német diplomájával nyelvet oktat.

Emellett hatodik könyvét írja, új kedvence pedig a tortakészítés, ami egy év alatt annyira a szívügyévé vált, hogy a barátoknak és a családtagoknak is rengetegszer készít finomságokat. Emellett tervezi, hogy ezzel komolyabban is foglalkozik majd a jövőben.

A galériához kattints a képre!

Családjával intenzív társasági életet élnek, de nem tagadja, sokszor gyötri a honvágy, hiszen édesanyja és testvérei Magyarországon élnek.

"Hamburg most az otthonom, de a hazám örökre Magyarország marad" - árulta el az egykori műsorvezető, aki egy ideig még biztos nem tér haza véglegesen, habár lenne rá oka.

Mostanában elkezdett hiányozni a televíziózás, a csapatmunka.

"A magam részéről nem tartom kizártnak, hogy egyszer valamilyen módon visszatérjek a képernyőre."

Azonban Petra elmondta, egyelőre két, ennél fontosabb feladat vár rá.

"Szeretném befejezni az új könyvemet, emellett pedig helyretenni az egészségemet és életmódot váltani."

Nemrég kiderült, hogy pajzsmirigy problémáim vannak, és azóta nem vagyok elégedett a külsőmmel.

"Ennek ellenére elmondhatom, hogy bár mindenhol vannak problémák, szerencsére boldog családban élek, jól érzem magam, és ez a legfontosabb."

És ezeket olvastad már?