SZTÁRDZSÚSZ

Hoppá: Ábel Anita kifecsegte Nagy Adri titkát

A gyönyörű énekesnő egészen mostanáig nem beszélt az örömteli hírről.
  • Szerző: BDF

Nagy Adri ismét megmutatta az egész országnak, hogy elképesztő hanggal áldotta meg őt a sors! Az énekesnő heteken keresztül kiválóan megvezette a Nicsak, ki vagyok? két sztárcsapatát, hiszen csak a legutolsó adásban, a Szuperdöntőben voksoltak arra, hogy Adrit rejti a Virág jelmeze.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Ripost/ Sulyok László

„Igyekeztem mindig változtatni a hangszínemen, hogy ne bukjak le. Szerencsére sikerült is megkavarnom a sztárcsapatokat„ – kezdte a -nak nevetve Adri.

Persze a helyes megfejtéshez szükségük volt némi segítségre is, például arra, hogy a maszkba bújt hírességnek már bekötötték a fejét. A házasság tényét illetően gondolkodott hangosan Ábel Anita, aki többször is elszólta magát, hogy mivel Nagy Adri férjnél van, ezért nagy valószínűséggel őt rejti a jelmez. Nos, így sikerült is lebuktatnia az énekesnőt, aki egészen mostanáig titokban tartotta, hogy férjhez ment. Lapunknak szűkszavúan, de megerősítette az örömteli hírt.

”Annyit tudok elmondani, hogy februárban házasodtunk össze. Nagyon szűkkörű volt, hárman voltunk. Nem volt nagy rendezvény, viszont annál meghatóbb volt a pillanat” – mondta el a -nak boldogan Adri, akinek egyébként 2018 tavaszán kérte meg szerelme a kezét, azóta pedig világra jött első közös gyermekük, Beni.

Az énekesnő azt is hozzátette, hogy jól esett kicsit kimozdulnia a hétköznapok szürkeségéből ezekben a vészterhes időkben. A műsor kicsit elfeledtette vele a világ bajait.

”Már negyvenöt napja vagyok otthon, és jól esett kicsit kizökkenni és dolgozni. Persze követve a szigorú biztonsági előírásokat. Az elmúlt hetekben voltak nekem is hullámvölgyeim, kicsit megzuhantam a bizonytalanság miatt. Nem egyszerű, de most már jobban vagyok. Remélem, hamarosan véget ér ez az időszak” – mondta bizakodva lapunknak Adri

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?