SZTÁRDZSÚSZ

Hoppá, ez Szabó Győző új szenvedélye

A színész néhány napja, véletlenül ismerkedett meg ezzel a cseppet sem hétköznapi edzéstípussal.
  • Szerző: Doris

Új szenvedélynek hódol Szabó Győző!

Fotó: Facebook

A 49 éves színész régóta a futás nagy szerelmese, de csak néhány napja, véletlenül ismerkedett meg azzal az edzéstípussal, ami az amerikai sztáranyukák körében elképesztő népszerűségnek örvend. Bizony, ez a babakocsis futás, amikor a fogyni vagy feszesedni vágyók a kisbabájukat tolva róják a kilométereket. Szabó Győző pontosan tudja, hogy furcsa látványt nyújthatott így a budai hegyekben, de annyira megtetszett neki a mozgásforma, hogy elhatározta: rendszert csinál belőle!

Bár Győző rendkívül elfoglalt, második gyermekének érkezése fenekestül felforgatta az életét. A kis Gazsi lassan 6 hónapos, így érthető, hogy a színész maximálisan szeretné kivenni a részét a szülői teendőkből. Az viszont még neki is fejtörést okozott, hogy hogy egyeztesse össze a munkát, az edzést és a kisbabával töltött minőségi időt. Kedvese, Rezes Judit viszont egy pillanat alatt áthidalta a problémát!

„Judit egyik nap megkért, hogy menjek el a kicsivel sétálni. Igen ám, de futni is akartam, mivel rendszeresen járok kocogni. Ekkor jött az ötlet, hogy összekötöm a kettőt, és a babakocsit tolva fogok futni! Ez persze egyáltalán nem könnyű, hiszen a kezemet nem tudom használni, ráadásul a kocsinak van egy plusz súlya is, ami szintén keményebbé teszi az edzést. Nem baj, így is belevágtam, gondoltam, egy kicsit kocogok a Normafánál. Na, a végére annyira belejöttem, hogy azon kaptam magam, hogy már a János-hegynél járok. Felfutottam, közben Gazsi békésen szuszogott„ – mesélte lelkesen a színész, aki azt is elárulta, nagyon sok meglepett arccal találkozott futás közben.

”Sokan voltak, akik rám köszöntek, mosolyogtak, vagy éppen döbbenten néztek. Persze megértem, hiszen ez egyáltalán nem egy szokványos jelenség, Magyarországon még cseppet sem elterjedt, főleg nem a férfiak körében. Mindenesetre nekem nagyon bejött, hiszen legalább két legyet ütöttem egy csapásra. Alig várom a következő alkalmat!„ – áradozott Győző.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?