SZTÁRDZSÚSZ

Hoppá: Ezért titkolózott szerelme előtt Hajdú Péter

Mozgalmas napokon van túl Hajdú Péter és a barátnője. Eszter 25 éves lett, az ismert műsorvezető pedig mindent megtett, hogy különlegessé varázsolja a barna szépség hétvégéjét.
  • Szerző: BDF

Meglepetésbulit szervezett szerelmének Hajdú Péter! Az Összezárva című műsor házigazdájának napokig titkolóznia kellett Eszter előtt, hogy még véletlenül se árulja el, milyen tervet eszelt ki.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Szerveztem Esztinek egy meglepetés bulit, ő természetesen nem tudott semmiről. Meghívtam a közös barátainkat, Eszti barátait és a kollégáinkat. Zoltán Erika és L.L. Junior énekelt, Galambos Lajcsi trombitált és Dr Brs is gondoskodott a hangulatról. A buli nagyon jól sikerült, Eszti örült és nagyon meghatódott” – mesélte a -nak Hajdú, aki lapunkat beavatta a „kamu sztori” részleteibe is.

A szerelmesek 14 hónapja alkotnak egy párt/ Fotó: Instagram

„Azt mondtam Esztinek, hogy Tornóczky Anitáékkal megyünk négyesben vacsorázni a Like-ba. Amikor a bisztróhoz értünk, nyilván látta, hogy teljesen sötét van mindenhol, gyorsan jött is az üzletvezető, hogy képzeljük el, mi történt, sajnos a teraszon kiégett a lámpa, és éppen próbálják megjavítani. Aztán beléptünk az étterembe, felkapcsolták a villanyt és ott állt mindenki, Eszti nagyon meglepődött” – mondta a közkedvelt tévés, aki a titkos partin kívül több különleges ajándékkal is meglepte kedvesét.

Lagzi Lajcsi is trombitált neki a meglepetésbulin/ Fotó: Hajdú Péter/ Ripost

„Huszonöt éves lett, így huszonöt szál vörös rózsával, a kedvenc parfümével és kozmetikumaival leptem meg, valamint egy hosszú hétvégét is eltöltünk majd egy nívósabb belföldi wellness-szállodában.”

Eszter a szülinapi tortájával/ Fotó: Hajdú Péter/ Ripost

Eszter és Péter hétvégéje tehát az ünneplésről szólt. A barátok és kollégák mellett természetesen a család is felköszöntötte a szülinapost.

„Eszti szülei elváltak, így szombaton és vasárnap is ünnepeltünk, édesanyám pedig mindkétszer jött velünk. Kellemes hétvégénk volt, Esztit pedig nagyon boldoggá tettük.”

Már az összeköltözésen is túl vannak

Péter és a nála 20 évvel fiatalabb Eszter között immáron 14 hónapja tart a szerelem. Az ismert tévés szándékai nagyon is komolyak, amellett, hogy áprilisban összeköltöztek, Péter már az édesanyjának és gyerekeinek, Noncsinak és Dávidnak is bemutatta választottját.

 

 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?