SZTÁRDZSÚSZ

Horváth Csenge az iskolapadból egyenesen ment forgatni

A Totem kedd esti adásában Stohl András mellett Horváth Csenge búcsúzott a Farkasok csapatától. A tizennyolc éves fiatal lány egy ország előtt bizonyította be, hogy ha érettségről, kitartásról és csapatmunkáról van szó, akkor nem az életkor számít.
  • Szerző: Ripost

A műsor vége óta is sokat gondol az ott töltött időre, társaira, akikkel azóta is tartják a kapcsolatot.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Kikérték a véleményét

„Eddigi életem egyik legizgalmasabb kalandja volt a Totem. Amikor felkértek a műsorra, nem sokat hezitáltam, mert nagyon tetszett a tematika, hiszen ez nem egy valóságshow, itt naponta többször is bizonyítani kellett magam és a csapattársaim előtt is. Furcsa volt, hogy egyik nap matekdolgozatot írtam, másnap pedig már egy erdő közepén találtam magam, olyan emberek között, akiket előtte nem ismertem. Bevallom, kicsit tartottam tőle, hogy a korom miatt nehezebb lesz érvényesülnöm, de szerencsére nem így alakult. A csapattársaim kikérték az én véleményemet is mindenben, hallgattak rám, ha éppen nekem volt igazam, a végére pedig olyanná váltunk, mint egy kis család” – mondta el a Metropolnak Horváth Csenge, aki azóta is tartja a kapcsolatot a csapattársaival. Beszámolnak egymásnak a mindennapjaikról, esténként pedig a tévében zajló eseményekről beszélgetnek, felidézik a Totem forgatása alatt átélt élményeket.

Csenge nem szeretné, ha csak anyukája miatt emlegetnék

Fésűs Nelly és a lánya, Csenge (Fotó: Máté Krisztián / Ripost)


Saját jogán vált sikeressé

Csenge már kiskorában bennfentes volt a showbizniszben, hiszen édesanyja, Fésűs Nelly színésznő révén betekintést nyerhetett a művészek világába. Gyerekkorában a Kismenők és a Sztárban Sztár +1 kicsi című műsorokban csillogtatta meg énektudását, és bár még nagyon fiatal, azt hamar eldöntötte, hogy a saját jogán szeretne sikereket elérni.

„Hihetetlenül hálás vagyok az anyukámnak, mert ő mindig hitt bennem, és minden döntésemben támogatott. Ő nyitotta ki előttem a kapukat, és bár nagyon büszke vagyok rá, sosem akartam visszaélni azzal, hogy ismert ember gyereke vagyok. A Totem abban is sokat segített, hogy az emberek megismerjék a személyiségemet, és ne “Fésűs Nelly lánya”-ként, hanem Horváth Csengeként beszéljenek rólam.”

Csenge idén érettségizett, és bár influenszerként kényelmesen élhetne, esze ágában sincs semmittevéssel tölteni a napjait. A továbbtanulás mellett döntött, mert a célja az, hogy élete során valami maradandót alkosson.

„A márkaépítés, menedzsment érdekel nagyon, illetve a Zeneakadémiára is szeretnék felvételizni.”

Hiányzott a családja

A fiatal lány az iskolapadból ment a Totemb

A fiatal lány az iskolapadból ment a Totembe (Fotó: Máté Krisztián / Ripost)

Csenge már korábban is önállóbb volt a kortársaihoz képest. Néhány éve Szandi lányával, Bogdán Blankával utaztak ketten Bakuba, ahol egy nemzetközi énekversenyen vettek részt. Azonban míg akkor folyamatosan tartotta a családjával telefonon a kapcsolatot, a Totem forgatásai alatt teljesen elzárták őt és a versenytársait a külvilágtól.

„Minden nap rengeteg impulzus ért, és sokszor éreztem, mennyire jó lenne felhívni anyáékat, és elmesélni az élményeket. Nem volt könnyű, hogy nem tarthattuk a kapcsolatot, de igyekeztem csak a versenyekre és a feladatokra koncentrálni. Ettől függetlenül viszont a jövőben is örömmel vállalnék bármilyen műsort, ami az ügyességről, a kalandról szól és van mögötte érték, tartalom” – fogalmazott Horváth Csenge.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?