SZTÁRDZSÚSZ

Nem semmi: Aranykalászos gazda lesz a várandós Horváth Éva

Horváth Éva várandósan sem lazsál, tanul, képzi magát, hamarosan a bizonyítványa is meglesz.
  • Szerző: Angie

Horváth Éva néhány éve már vidéken él, kertészkedik, sőt a gazdálkodásba is belekóstolt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Aranykalászos gazda lesz a modell
Fotó: Instagram

A trágyázás, a komposztálás szinte mindennapos feladat számára, ahogy ültetni, metszeni, de gyomlálni is nagyon szeret. Éva a -nak elárulta, ha már szereti csinálni, papírt is szerez hozzá.

„Épp a tételeimet tanulom, nyáron vizsgázom és utána Aranykalászos gazda leszek” - kezdte a kismama, aki eldöntötte, rendszerezi a tudását és a papír is bármikor jól jöhet.

„Ez volt az utolsó OKJ-s képzés, nem akartam lemaradni róla. Hogy mit fogok kezdeni vele, még nem tudom, de ahogy évekkel ezelőtt azt sem tudtam elképzelni, hogy vidéken fogok élni, úgy gazdaként is belefoghatok majd valami egészen új dologba” – mondta lelkesen Éva, akinek szóban és írásban is számot kell majd adnia tudásáról, de kiderült, a problémát nem ez okozza neki.

Traktort nem szívesen szerelne

„A traktorszereléssel meggyűlik a bajom. Mondjuk, jogsinál sem a műszaki vizsga volt a kedvencem. Ez a terület nem az erősségem, így aztán nem tudom, hogy fogok összeszerelni egy traktort, vagy fixálni, ha műszaki problémát kell elhárítani. Persze nem esek kétségbe, csak ez nem az, amit a kisujjamból rázok ki” – vallotta be a modell, aki hamarosan 2 kisfiú édesanyja lesz.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?