SZTÁRDZSÚSZ

Hullámokban tör rá a zokogógörcs Tóth Gabira

A népszerű énekesnő ismét kiöntötte a szívét. Őszintén beszélt a benne kavargó érzésekről.
  • Szerző: Ripost

A női testképről írt a legfrissebb blogbejegyzésében a csalad.hu portálon Tóth Gabi. Az énekesnő leírta többek között, hogy a szülés előtt sosem volt elégedett a testével, amikor a tükörbe nézett, ám mindez megváltozott, miután világra hozta kislányát, Hannaróza Máriát.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Bors

„Volt baj bőven, de legalább tök feszes voltam mindig, és nem voltak striáim. Na már most azóta lettek striák, narancsbőr, lóg is itt-ott, de én tényleg szeretem ezt a megviselt testet” – utalt a szülés előtti és utáni alakjára Gabi.

„Persze hazugság lenne azt állítani, hogy ez mindig így van, mert hullámokban tör rám a méla undor, a zokogógörcs és azután – mint éppen most – az elégedettség. Fura, mi? Tényleg az van, hogy vannak napok, hetek, amikor belenézek a tükörbe és ordítva sírok. Ilyenkor teljesen reménytelennek látom, hogy ebből még valaha lesz olyan alak, amit megálmodtam magamnak” – tette még hozzá az énekesnő, aki nem tagadja, hogy mint minden nő, ő is gyakran kétségbeesik, amikor nem azt látja a tükörben, amit szeretne, de mindezek ellenére is úszik a boldogságban, hiszen mindene megvan, amit csak kívánhat...

A teljes blogbejegyzést IDE kattintva olvashatod el!

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?