SZTÁRDZSÚSZ

Húsz évvel fiatalabb szeretője kedvéért sem válik el a TV2 sztárja!

Hajós András gyerekei érdekében nem akar kilépni megromlott házasságából, annak ellenére, hogy már jó ideje új kapcsolata van.
  • Szerző: MMB.

Hajós Andrásról sokan azt hihették, hogy boldog családi életét él, pedig a műsorvezető régen megszegte már a házastársi esküt. Egy évvel ezelőtt egy napilap buktatta le húsz évvel fiatalabb barátnőjével, akiről kiderült, hogy már jó ideje a tévés szeretője.

A Kismenők zsűritagja ezt egy percig sem próbálta tagadni, ugyanis évek óta nem lángol közte és felesége között a szerelem - írta meg a hot! magazin.

Van két gyerekünk, miattuk élünk évek óta barátságban egymás mellett, egy háztartásban, de már rég nem mint férj és feleség. Hosszú évek óta nem hazudunk egymásnak szerelmet.

"Semmi olyat nem teszek, amiről ne tudnának a gyerekeim, az édesanyjuk, a barátaim vagy a szüleim. De elszámolással és információval csak nekik tartozom" - zárta rövidre a témát András, akinek ennek ellenére sosem fordult meg a válás a fejében.

Az ő esetükben nem kerül szóba a válás. Évek óta tartják így fenn a kapcsolatukat, és ezen nem is kívánnak változtatni. Aztán, hogy mit hoz a jövő, egyelőre nem lehet tudni

- árulta el egy közeli ismerősük, akinek kijelentése leginkább András barátnőjének fájhat. A fiatal hölgynek azonban minden jel szerint el kell fogadnia a másodhegedűs szerepet, hiszen a zenész miatta sem borítja fel családi életét.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?