SZTÁRDZSÚSZ

Ide menekült Tolvai Reni a csúfolódók elől

Az énekesnő szerint ma már nem számít a tehetség, ha nincsen meg hozzá a tökéletes test. Tolvai Reni azért jár heti háromszor edzeni, hogy ne csúfolják kinézete miatt az emberek.
  • Szerző: MF

Az énekesnő az elmúlt években hihetetlenül sokat fogyott. Tolvai Renit még kissé molett, de nagyon dögös lányként ismerte meg az ország a megasztáros szereplése alatt.

Reni most őszintén mesélt arról, hogy miért kezdett el fogyókúrázni, és hogyan csinálja, hogy alig egy év alatt elérte a szinte tökéletes formát.

Kemény diéta és a sok edzés, ez a titka. Tolvai Renit elég sok támadás érte korábban súlyfeleslege és alkata miatt, ezért is döntött az életmódváltás mellett. Az énekesnő személyi edzője annyira kegyetlen, hogyha Reni megszegi a diétát, akkor elölről kell kezdenie mindent.

"Most már annyira nem elég az, hogy tehetséges vagy, és énekelni tudsz... Egyszerűen, ha a színpadon nem nézel ki kifogástalanul, akkor támadható vagy. Ez nem tesz jót a lelkünknek. Törekedni kell arra, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben, és ne tudjanak bántani. Szomorú, de nincs mit tenni. Ha színpadi ember vagy, és azt akarod, hogy ne csúfoljanak, ne írjanak rólad csúnya dolgokat, meg amúgy is, akkor nem nagy dolog hetente háromszor elmenni edzeni"

- árulta el a Megasztár 4 győztese, de hozzátette, hogy azért még nem ott tart, ahol szeretne. Szálkásabb és formásabb testre vágyik.

Reni csodás testét legújabb klipjében még tüzetesebben szemügyre veheted:

 

És ezeket olvastad már?