SZTÁRDZSÚSZ

Így került a Golden Globe-ra Vastag Csaba!

Vastag Csaba pihenni indult a tengerentúlra, de valahogy úgy hozta a sors, hogy ő is részt vehetett a 2016-os Golden Globe-on. Hála Vajna Tímeának.
  • Szerző: MF

Azt szokták mondani, hogy kicsi világ. Ezt most igazolta Vastag Csaba esete is, aki amerikai nyaralása alatt összefutott Vajna Tímeával. A filmmágnás neje a Golden Globe miatt utazott Los Angelesbe, de előtte ellátogatott a kint élő magyarok előtt fellépő egykori x-faktoros koncertjére. Ahol annyira jól szórakozott, hogy cserébe bevitte magával a Golden Globe-ra Csabit.

 

Vastag Csaba hivatalos oldala

Közzétette: Tímea Vajna hivatalos oldala – 2016. január 10.

Nekem a január az a hónap, amikor igyekszek pihenni, ami nem mindig sikerül, de most végre el tudtam utazni Amerikába. Meg tudtam tekinteni ezt a remek országot, és úgy alakult, hogy be tudtam jönni ide is

- fogalmazott sejtelmesen a Morning Show-ban hétfő reggel Csaba, aki azt is hozzátette, hogy igazából a nyaralás közben azért dolgozik is, mert egy friss klippel szeretne hazatérni.

Egy biztos: Csaba ott volt a díjátadón, amit dokumentált is a Facebookon:

 

Gaga és egy Ggggolden Gggglobe :) Csab .

Közzétette: Vastag Csaba hivatalos oldala – 2016. január 10.

 

Ááááááááááááááá :) Most Győztünk :) Gratulálunk a Saul Fia című film minden kitartó és tiszteletreméltó munkatársának :) A helyszínről szurkolunk! :) Csab .

Közzétette: Vastag Csaba hivatalos oldala – 2016. január 10.

Sőt a Golden Globe előtt még Sylvester Stallonéval is összefutott.

 

Bréking nyúz : találkoztunk :) Csab .

Közzétette: Vastag Csaba hivatalos oldala – 2016. január 9.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Ez a legjobb ünnepi köret!
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?