Létrehozva: 2015.11.18.

Így lett Hollywood romlott hercege Charlie Sheenből

Charlie Sheen pár nap alatt változott vicces bolondból reményvesztett emberré. Mindenki kedvencébõl a világ legmegosztóbb sztárjává.

Tulajdonképpen pár nap alatt omlott össze Charlie Sheen személyi kultusza: a színész a rengeteg róla szóló pletyka hatására élő adásban jelentette be, hogy HIV-pozitív. Sheen addig minden rettentő hibája ellenére is a világ királyának tűnt: bár nyíltan vállalta, hogy nagy rajongója a drogoknak és rendszeresen pornósokkal tartott orgiákat, valahogy mégis ő tűnt a legőszintébb figurának Hollywoodban, aki legalább felvállalta azt, amire kicsit mindenki vágyik.

Most mégis kiderült, hogy a gátlástalan rongyrázás és féktelen életvitel nem volt kifizetődő:

Sheen nem csak súlyos beteg, de már most dollármilliókba került az, hogy az elmúlt két évben elhallgattassa a zsarolókat, és titokban tudjon kezelésekre járni.

Közben - akármit is állít - feltehetően sokakat megfertőzött betegségével. Ami a legkevésbé sem érdekelte, és jelen állás szerint, akár börtönbe is mehet, ha bebizonyosodnak az egykori szeretőitől érkező vádak. Akárhogy is jön ki a helyzetből, soha nem ő lesz már a jófej buligép, akivel fel lehet szedni a legjobb csajokat.

Ha valaki azt hinné, hogy Sheen csak a 2000-es évek közepén kezdett el vadulni, nagyot téved: első menyasszonyát, Kelly Prestont például véletlenül meglőtte pisztollyal, és nem is akarta nagyon megérteni, miért akart vele ezután szakítani.

Aztán súlyos pornó- és szexfüggőség alakul ki nála, de úgy tűnt, hogy talán második felesége, Denise Richards rendbe szedheti. Ám a csodálkozó szemű bombázó végül 2006-ban megunta az akkorra már állandóan bekokainozva fetrengő színész produkcióját, és inkább elvált.

Harmadik feleségével, Brooke Muellerrel már az első pillanatokban is tragikus volt a kapcsolata, és azóta is leginkább azon szoktak vitázni, hogy Sheen egyáltalán láthatja-e a gyerekeiket. Magánélete csúcsprodukciója mégis az volt, amikor egyszerre élt együtt két-három nővel, akiket egyszerűen csak istennőknek hívott, mellesleg az egyikük pornózott, de a többi sem volt egy apáca.

Amikor Charlie Sheenre azt mondják, hogy kokainista, nem pár apróbb kísérletezgetésről van szó: már 1998-ban már megúszott egy túladagolást és azóta is számtalanszor került elvonóra káros szenvedélye miatt. Kicsit emiatt is lett az internet egyik kedvence, hiszen a nyíltan őrült színész saját bevallása szerint  annyit kokainozott életében, amennyibe minden emberi számítás szerint bele kellett volna halnia.

A drogok szép lassan az agyára is mentek, és olyan dolgok csúsztak ki a száján, hogy tigrisvér csörgedezik benne, vagy hogy Adonisz DNS-ét örökölte. De gyakran az exnejeit és a kollégáit  nyomdafestéket nem tűrő szavakkal alázta a közösségi oldalakon.

Az őrült rosszfiú imázs természetesen sok pénzzel is járt: az 1980-as évek drámai és a 1990-es évek vígjáték szerepei után, az új évezredben ő lett a világ legjobban kereső tévésztárja: a nálunk is népszerű Két pasi - meg egy kicsi című sorozattal

1,8 millió dollárt keresett forgatásonként.

Majd amikor kirúgatta magát 2011-ben a szériából, új sorozatáért is elképesztő mennyiségű zöldhasút fizetett egy rivális csatorna, stand-up turnéjára pedig másodpercek alatt kelt el minden jegy.

Hétfő óta mégsem Charlie Sheen tűnik a világ királyának, hanem csak egy beteg és kiemelkedően önző embernek, akinek nagyon sok pénz jutott. Amit a gyerekei nevelése mellett, kizárólag rossz dolgokra használt. Nagy változás ez, így ötvenéves korára.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Közel 50 évesen levetkőzött a magyar énekesnő

origo.hu

Itt a bejelentés: Oroszország kész hadat üzenni a NATO-nak

borsonline.hu

Megváltoztak az érzéseik: fülig szerelmes a Házasság első látásra párja

vg.hu

Hivatalos: kiválasztották a nyertest, a valaha volt legdrágább Duna-híd épül meg Magyarországon, de minden forintját megéri – térkép

life.hu

Katalin rákdiagnózisa megváltoztatta Vilmos herceggel való kapcsolatát

vg.hu

Videó: kétszer is landolt Magyarországon a világ legnagyobb repülőgépe – rejtélyes katonai szállítmányt hozhatott

travelo.hu

Bemutatkozott Malaika, a Magán Zoo legfiatalabb bundás lakója

ripost.hu

Kőkemény helyesírási teszt: ha ezt hibátlanul kitöltöd, az emberek 1 százalékához tartozol

ripost.hu

Mennyire vagy művelt? 10 emberből 9 nem tudja ezeknek a szavaknak a jelentését

ripost.hu

Érkezik az áprilisi telihold, 3 csillagjegynek megváltozik az élete

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁRDZSÚSZ

Tóth Andi kiakasztotta a rajongóit: Akkor a pénz mégis jó belőle?

SZTÁRDZSÚSZ

„Anyukámmal sem használnék egy fürdőszobát” – A Kőgazdag Fiatalok sztárjával nehéz együtt élni

SZTÁRDZSÚSZ

Janicsák Veca meglepő titkot árult el: "elvesztette az intimitását"

SZTÁRDZSÚSZ

A gyerekek élete is felfordult, így küzd a rák ellen Katalin hercegné

SZTÁRDZSÚSZ

"Újjászületés" - Ezt művelték a levegőben Vajna Timi testével - Fotó

SZTÁRDZSÚSZ

Újabb RTL-es műsor titkos szereplőlistája szivárgott ki

SZTÁRDZSÚSZ

Forró naciban villantott Lil G, a rajongói kiakadtak