SZTÁRDZSÚSZ

Így reagált Vujity Tvrtko utódja kinevezésére

A TV2 egykori mûsorvezetője Facebook-oldalán írt pár sort Szebeni Istvánnak, gratulációját azonban nem mindenki tartotta őszintének.
  • Szerző: MMB.

Vujity Tvrtkóról - Jakupcsek Gabriellához hasonlóan - számos pletyka szárnyra kapott már kirúgása óta, az egyik közülük, hogy az RTL Klubnál, Gönczi Gábor helyén folytatja pályafutását.

Hogy valóban láthatjuk-e őt a konkurens csatornánál, az még kérdéses, az viszont már biztos, hogy őt egy köztévétől kirúgott híradós váltja majd a képernyőn. Szebeni István ugyanis visszatér egykori munkahelyére, és 2008-as távozása után beül majd a Mokka műsorvezetői székébe.

Sokan várták Tvrtko reakcióját, mit szól majd az utódjához, vajon megkérdőjelezi-e a TV2 döntését. Az újságíró azonban elegánsan, csupán sok sikert kívánt Szebeninek.

Ahogy telefonon már megtettem, most le is írom: nagyon sok sikert kívánok Neked a Mokkában, Szebeni István! Tudom, hogy vágytál a feladatra, hiszen annak idején éjszakákat beszéltünk át. Eljött a Te időd, éljél vele. Minden jót Neked a TV2-nél, Pisti!!!

- írta Facebook-oldalán a menesztett riporter, egyesek szerint azonban nem volt őszinte a jó kívánsága.

"Ezeket a hozzád nem illő posztokat mellőzd. Akik ismernek, azok tudják, hogy ez a gratuláció nem azonos azzal a gratulációval, amivel az előadásaid után a hallgatóság felé fordulsz. Ez gúnyos gratuláció" - fűzte hozzá egyik követője, akinek szavaira azonnal érkezett a válasz.

Köszönöm soraidat, ám kérlek, hidd el: a lehető legőszintébben kívánok Pistinek minden jót

- reagált Tvrtko.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?