SZTÁRDZSÚSZ

Így telt a koronavírus miatt Fésűs Nelly lányának születésnapja

Csenge január 1-jén töltötte be a 18-at.
  • Szerző: Doris

A Fésűs Nelly által alakított Bea alaposan megkavarta a szálakat a Doktor Balaton december 30-i részében. Autóba ült ugyanis, és meg sem állt Balatonmeggyesig, hogy ott kerek-perec közölje Doktor Balatonnal, a lánya, Kriszta bizony gyermeket vár tőle.

Fotó: TV2

Nelly nevetve mesélte a -nak, hogy az ő életében erre még nem volt példa, hiszen nagylánya, Csenge január elsején lett 18 éves, a kisebbik, Elza Zorka pedig októberben múlt 6.

Fotó: Bors

„Érthető okokból nálunk hasonló szituáció még nem történt. Csenge néhány napja, január elsején lett nagykorú. Nem egy bulizós típus, de azért a tizennyolcadikat szerette volna alaposan megünnepelni. Egyelőre ez is csak álom marad, mert a koronavírus-járvány miatt nem tudott nagy partit csapni, otthon ünnepeltünk, csendesen. Azért reméljük, hamarosan be tudja pótolni” – kezdte a -nak a színésznő, aki már számos sorozatban feltűnt, mégis úgy érzi, a Doktor Balaton valami egészen más!

Fotó: TV2

„Ez egy teljes egészében magyar fejlesztésű sorozat, fantasztikus volt a forgatás. Mindenkit nagyon megszerettem, azokat is, akiket a nézők nem láthatnak, mert a kamera másik végén állnak. Roppant érdekes volt megélni, hogy a karakterem milyen utat jár be, milyen személyiségfejlődésen megy keresztül” – árulta el Nelly.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?