SZTÁRDZSÚSZ

Így úszta meg a terrortámadást a Sztárban Sztár énekese

Sokan a véletlennek tulajdonítják, ha megúsznak egy katasztrófát vagy balesetet. Az énekesnő azonban nem így gondolja.
  • Szerző: BDF

Csézy élete során igen komoly baleseteket is megúszott már. 2001-ben éppen Kanadában és az USA-ban turnézott, és szeptember 11-én, amikor több mint 3000 ember vesztette életét a World Trade Center elleni terrortámadásban, egész napos kirándulásra készült New Yorkba.

„A Word Trade Centerben kezdtünk volna. Egyszerű dolog mentett meg minket a katasztrófától: valamiért nem volt kedvem elkészülni, kelletlenül pakolgattam, végül elnapoltuk az egész utat” – mesélte az énekesnő a Best Magazinnak, majd hozzátette, bár ők megúszták a katasztrófát, szörnyű volt átélni az emberek félelmét.

Mindenki menekült, pánik, verekedés tört ki az utcákon. Hiszek abban, hogy mindenkinek meg van írva a sorsa, és az én végzetem nem a terrortámadás volt.

Pár évvel később egy hatalmas akváriumban kellett volna táncolnia egy videoklip kedvéért, de megérzései szerencsére akkor is közbeszóltak.

„Minden porcikám tiltakozott az ellen, hogy bemenjek az akváriumba. Percekkel később szétrobbant az egész. Ismét egy komoly balesetet úsztam meg.”

Később pedig egy kellemetlen liftes kalandot is elkerült. Férjével egy tetőtéri lakást néztek meg a belvárosban, ám amikor az ingatlanos a felvonóhoz kísérte őket, Csézy nem volt hajlandó beszállni. Jól is tette, ugyanis az ingatlanos beragadt, és négy órát töltött a liftben, mire kiszabadították.

A Sztárban Sztár új szereplője szerint mindenkinek vannak hasonló megérzései, csak nem mindenki hallgat a belső hangjára. Pedig sokszor nem ártana…

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?