SZTÁRDZSÚSZ

Így védekezik a koronavírus ellen Zséda: Tedd ezt te is!

Az aranyhangú énekesnő maximálisan betartja az előírt óvintézkedéséket. Erre buzdít mindenkit.
  • Szerző: BDF

Karanténba vonult, bekuckózott otthonába Zséda. Az énekesnő az Instagram-oldalán tette közzé, hogy ő maximálisan betartja a kormány által előírt óvintézkedéseket, ezért otthon marad, és így védekezik a koronavírus ellen. A bejegyzéséből az is kiderült, hogy olvasással üti el az idejét.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Sulyok László / Ripost

„Otthon, bekuckózva. Vigyázzunk egymásra és szeretteinkre! A COVID-19 járvány legérintettebb és legveszélyeztetettebb embercsoportja az idősek és a krónikus betegek. Számukra a szakmai ajánlás egyértelműen az otthon maradás, a személyes társas érintkezések nullára csökkentése. Ez a helyzet azonban felveti az idősek életének támogatásának, segítésének témakörét, amit csak közösen, mi fiatalabbak rájuk figyelve, nekik segítve tudunk megoldani” – fogalmazott posztjában Zséda, aki arra kéri a fiatalokat, hogy segítsék az otthonukba szoruló időseket bevásárlásokkal, gyógyszerek megvásárlásával, és a bezártságot enyhítő telefonos, skypeos, közvetlen kontaktot nem igénylő kommunikációval!

Otthon, bekuckózva... 📚👵🏼👴🏼 Vigyázzunk egymásra és szeretteinkre! A COVID-19 járvány legérintettebb és legveszélyeztetettebb embercsoportja az idősek és a krónikus betegek. Számukra a szakmai ajánlás egyértelműen az otthon maradás, a személyes társas érintkezések nullára csökkentése. Ez a helyzet azonban felveti az idősek életének támogatásának, segítésének témakörét, amit csak közösen, mi fiatalabbak rájuk figyelve, nekik segítve tudunk megoldani. Kérem a fiatalokat segítsék az így otthonukba szoruló időseket bevásárlásokkal, gyógyszerek megvásárlásával, valamint a bezártságot enyhítő telefonos, skypeos, stb (közvetlen kontaktot nem igénylő) kommunikációval! #maradjotthon

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?