SZTÁRDZSÚSZ

II. Erzsébet megszánta Harry herceget

II. Erzsébet teljesen váratlanul lovagi címmel ajándékozta meg unokáját, így már Harry herceg is kapott valamilyen rangot, a családból utolsóként.
  • Szerző: The_M

Miközben a mintaapa David Beckham, Mick Jagger vagy Elton John már rég kivívták II. Erzsébet elismerését, és kaptak valamilyen kitüntető címet, a királynő unokája, Harry eddig csak egy egyszerű herceg volt. Ám csütörtök óta mindez már a múlté, Diana kisebbik fiának is rangot adományozott a nagymama.

Íme, Sir Harry!

Valójában nem kell a Sir jelzővel illetni, de azért lovag lett. Harry a második legrangosabb lovagi cím birtokosa, a Királyi Viktória Rend lovag-parancsnoka lett. Ezt a címet azok kapják, akik sokat tettek a civilfronton a királynőért és az országért. Vagyis II. Erzsébet végre elismerte, hogy a szerelmet kereső harmincéves unokája végleg jófiú lett, és nagyon szépen képviseli a királyi családot.

De azért annyira nem hálás a királynő, hogy Harry kitüntetése körül is olyan nagy felhajtást csapjon, mint amikor a sztárok, a fiai vagy a kétgyermekes Vilmos kaptak valamilyen címet. Harry ugyanis csak egy zártkörű kis rendezvényen vehette át a kitüntetését, amelyről még egy fotó sem készült. Persze a körítés semmit nem von le az értékéből.

 

És ezeket olvastad már?