SZTÁRDZSÚSZ

Ijesztő orvosi diagnózist kapott a magyar sztár: mi lesz vele?

Hatalmas fájdalmai vannak Molnár Anikónak. Még az sem kizárt, hogy hamarosan operálni kell.
  • Szerző: bdf

Sokat betegeskedik Molnár Anikó, aki állandó fájdalmakkal is küzd. Sorra jönnek a problémák az egykori Nagy Õ életében, ám ő tudja jól, mi ennek az oka.

"Már tudom, hogy a fizikai problémáim mind lelki eredetűek, mert sok mindent a szőnyeg alá söprök, nem foglalkozom a nehézségekkel. Tavaly ősszel halt meg édesapám, és nem gyászoltam meg őt rendesen, ezt utólag már tudom. Hirtelen ért az ő elvesztése, és inkább a munkába temetkeztem, nem törődtem azzal, hogy magamban elengedjem őt"  - kezdte a Blikknek Anikó, aki elárulta, hiányzik a szerelem az életéből.

"Nincs olyan társam, szerelmem, akivel teljes lenne az életem. Ezért is van az, hogy minden nagyobb betegség a nyaralások során jön elő, mert érzem, hogy nem a barátaimmal kellene utaznom, hanem egy férfival, akit szeretek, akivel kézen fogva tudok sétálni. Ez a legnagyobb baj, azt hiszem. Szóval eljött az idő, hogy a lelkemet kell rendbe tennem. Akkor leszek egészséges, ha lesz valakim" – mondta szomorúan Anikó.

Anikó tavaly is a külföldi útján betegedett meg, akkor vesemedence-gyulladást kapott, idén az utazás alatt a gerince sérült meg.

Egyszer csak fájni kezdett a bal lába, amikor pár nappal később szinte rá sem tudott állni, s csak húzta maga után, akkor már tudta, hogy nagy a baj.

Pokoli fájdalmaim voltak, és sajnos még vannak is. Nincs az a gyógyszer, ami kicsit is enyhítené ezt az érzést, hetek óta aludni sem tudok.

"Megállapították a kórházban, hogy gerincsérvem és porckorong-összenyomódásom van, egy hét múlva derül ki, hogy operálnak-e vagy sem. Nagyon félek a műtéttől, hiszen ez egy komoly beavatkozás, ráadásul két-három hónap a gyógyulási idő, ameddig kiesnék a munkából, és ágyhoz lennék kötve. Ezért most fizikoterápiára és gyógytornára járok, hátha elkerülhetem, hogy kés alá kelljen feküdnöm."

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?