SZTÁRDZSÚSZ

Ijesztő utazás: Tüntetésbe keveredett lányával Erdélyi Mónika

Fegyveres kommandósok és rendőrök lepték el az utcákat. A fél várost lezárták!
  • Szerző: Doris

Rémisztő véget ért Erdélyi Mónika párizsi kiruccanása. A műsorvezető lányával, Mollival repült néhány napra a francia fővárosba, főleg azért, hogy bebarangolják a Disneylandet. Ám szombaton, hazafelé óriási bajba kerültek. Tüntetés tört ki Párizs utcáin, megbénult a közlekedés, hatalmas volt a káosz. Mónika rettegett, hogy lekésik a hazafelé tartó gépet.

Erdélyi Mónika és Molli rémülten próbált meg áttörni a tömegen, miután a cseppet sem segítőkész sofőr leszállította őket a Charles de Gaulle reptérre tartó buszról. A káosz a Macron-ellenes csoport, a sárgamellényesek miatt tört ki, akik szervezett tüntetésbe kezdtek Párizs utcáin. Mónika és lánya ebbe a forgatagba keveredtek bele. Szombaton a közlekedés egy pillanat alatt megbénult, rendőrök és felfegyverzett kommandósok lepték el a belvárost. Nem csoda, hogy Mónika nagyon megijedt!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Videó: DISNEYLAND 1. NAP! (@monikaerdelyi) által megosztott bejegyzés,

"Nagyon rémisztő volt az egész, még sosem éltünk át hasonlót Mollival. Rendőrök és kommandósok lepték el az utcákat, és bár szerencsére semmilyen összecsapásnak nem voltunk szemtanúi, így is óriási volt a felfordulás. A fél várost lezárták. A buszvezető ráadásul egyáltalán nem volt kedves. Amikor leszállított minket, azt mondta, hogy menjünk, amerre látunk"

- kezdte a %%-nak Mónika, aki eleinte kizártnak tartotta, hogy elérjék a Budapestre tartó járatot.

Hogy mi történt ezután, az kiderül a %% keddi lapszámából!

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?