SZTÁRDZSÚSZ

Ijesztő vallomás: Három métert zuhant a színpadról Szandi

Szerencsére a csinos énekesnő jól bírja a fájdalmat, így meg sem kottyant neki a kisebb baleset.
  • Szerző: BDF

Közvetlenül a színpadra lépés előtt érte baleset Szandit! A csinos énekesnő három métert zuhant, de szerencsésen megúszta komolyabb sérülések nélkül. A történtekről először a Life TV-n futó, Nyugi! Köztünk marad című műsor kedd esti adásában beszélt, ám a -nak még részletesebben kifejtette, hogy mi történt 1992-ben, azon az ominózus délután.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Life TV

„Régen történt, még kislány voltam. Fenyő Mikinek élt a felesége, Ági. Nagyon jóban voltam vele, éppen a színfalak mögött dumáltunk a „ballépésem” előtt„ – emlékezett vissza a történtekre a -nak Szandi.

”A színpadi díszletet egy kamionnal szállították a helyszínre, aminek a platója éppen a színpad magasságában volt. Szerettem volna hátralépni egyet, hiszen tudtam, hogy ott áll a kamion, igen ám, csak időközben elment onnan, amit én nem vettem eszre. Így nem is néztem hátra, csak léptem egyet és lezuhantam, jó három métert. Jöttek rögtön segíteni, ellátni a sebeimet, visszakísérni a színpadra. De mondtam, hogy erre nincs idő: fogtam magam és visszamásztam a színpadra ott, ahol leestem. Miki felkonferált, én leporoltam magam, és mentem is a közönség elé. Ágin kívül senki nem tudta, hogy másodpercekkel azelőtt métereket zuhantam – mesélte el az énekesnő, aki hozzátette, jól bírja a fájdalmat, így szinte meg se kottyant neki a kisebb baleset.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?