SZTÁRDZSÚSZ

Ilyen szép volt a raktárkoncerten Tóth Gabi

Az énekesnő nagyon élvezte, hogy ismét együtt zenélhet az együttesek.
  • Szerző: angie

Tóth Gabi egyike volt annak több mint 150 formációnak, akik felléphettek a kormány által több milliárd forinttal támogatott koncertsorozaton.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Gabi több mint 1 éve nem állt a színpadon, hiszen tavaly év végén megszületett a kislánya majd kicsivel később a koronavírus akadályozta a fellépésekben. A raktárkoncerten látszott rajta, hogy örömmel zenél és boldog, amiért a koncerttel segítheti a kollégáit.

„Hatalmas motiváció és egyben valódi beteljesülés, hogy a raktárkoncerten felléphetünk. Megtiszteletezés és visszaigazolás, hogy valamit jól csináltunk az elmúlt években. Értékes visszajelzés a zenekarom számára is, akik lelkileg is nehezen élték meg az elmúlt hónapokat„ – tudtuk meg Gabitól.


A raktárkoncert célja, hogy megsegítsék a zeneiparban dolgozó zenészeket és háttérdolgozókat, akiknek az elmúlt hónapokban csak korlátozottan, vagy egyáltalán nem volt lehetőségük dolgozni a koronavírus-járvány miatt. A koncertfilmet szeptember közepén tekinthetik majd meg a nézők egy online közvetítésen.

 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?