SZTÁRDZSÚSZ

Intim részleteket árult el a babavárásról Király Viktor felesége

Király-Virág Anita rajongói kérdésekre árult el néhány apróbb titkot a babavárásról.
  • Szerző: BDF

Igaz, még nem látszik, de Király Viktor felesége, Anita már várandóssága második trimeszterében jár. A csinos műsorvezető egészen mostanáig nem igazán beszélt áldott állapotáról, csak annyi derült ki, hogy sokkot kapott, amikor meglátta a két csíkot a terhességi teszten, majd Viktorral együtt könnyezték meg az örömteli hírt. Azóta pedig már a boldogító igent is kimondták, hogy a pici igazi családba érkezzen a nyár elején.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Ripost/ Szabolcs László

Amióta kiderült a gólyahír, a szerelmespárt folyton kérdésekkel bombázzák a rajongók, ezért most Anita válaszolt is néhány kérdésre Instagram-oldalán. Ezekből derült ki néhány intim részlet a babavárásról. Az újdonsült feleség elmesélte, hogy az első trimeszterben rettenetesen megviselték az arcbőrét a hormonváltozások, de a kozmetikai kezeléseknek köszönhetően gyorsan helyrehozták a szakemberek. Anita azt is elárulta, hogy már a várandóssága elejétől szed babavitamint a pici és a saját egészsége érdekében, valamint mindkettejük jólétéhez mozgással is hozzájárul.

„Mindenképpen tervezem a kismamajógát. Úgy volt, hogy januártól elkezdem, de néhány dolog közbeszólt. Amint erőt veszek magamon, el fogok járni” – magyarázta Anita, aki azt is megsúgta, hogy egyelőre nem tudják még, milyen nevet adnak majd a legkisebb Királynak, ezért vásárolt is egy könyvet, amiben az összes anyakönyveztethető keresztnév megtalálható.

Fotó: Instagram

 

És ezeket olvastad már?