SZTÁRDZSÚSZ

Ismét kikezdték: Falatnyi bugyiban vonaglik Tóth Andi

Az énekesnő szerint nem lehet mindenkinek megfelelni és úgy tűnik, hogy nem is akar.
  • Szerző: angie

Legújabb videójával kavarta fel ismét az állóvizet a Sztárban Sztár versenyzője. Falatnyi bugyiban és a keblét alig takaró felsőben vonaglik a filmben, ami sokak szerint bőven túl megy a jó ízlés határán.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Bors

Követői nem értik, miért kell Andinak a testét mutogatni, miközben felöltözve is kivívná az elismerést az énekhangjával. Azért is furcsa, hogy Andi most jött elő az új videóval, mert épp a -nak beszélt arról, mennyire boldog, hogy a Sztárban Sztárban nyújtott teljesítménye alapján rengeteg pozitív visszajelzést kap.

„Azt hittem, hogy a harmadik forduló után kiesek, de nagyon boldog vagyok, hogy még mindig versenyben lehetek. Úgy érzem, hogy kezdenek megszeretni és már nem csak a bikinis képeimről beszélnek az emberek. Persze az is igaz, hogy ha mindenki véleményére adnék elveszteném a józan eszem” – mondta Andi, aki elérte, hogy a figyelem ismét csak a testére irányuljon.

„Nem értem, hogy miért gondolod még mindig azt, hogy csak bugyira vetkőzve tudsz énekelni? Több önbizalom költözhetne beléd. Sajnálom, hogy megint az jön majd le az összes dalból, hogy megint meztelenkedik, mert éneklés helyett az kifizetődőbb” – írta a videó alá egy kommentelő, egy másik pedig egy pornófilm felvezető kisfilmjéhez hasonlította Andi új klipjét.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?