SZTÁRDZSÚSZ

Messze még a gyógyulás: egészségi állapotáról vallott Istenes László

A Mokka műsorvezetője október végén szenvedett sportbalesetet, aminek során megsérült a keresztcsontja.
  • Szerző: ripost

Október végi sportbalesete után lassan gyógyul Istenes László. A Mokka műsorvezetőjének focizás közben sérült meg a keresztcsontja, ami miatt az orvosok kényszerpihenőre ítélték.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Most elárulta, hogyan érzi magát és miként telnek a napjai.

Fotó: tv2

„Találkozó előtt, de még az üvegajtón túl. A látszat ellenére jelenleg a 24-ből, 18-20 órát fekszem, ülök, pihenek... Gyógyítom a keresztcsontomat. Alakulok, de még messze a gyógyulás. Ma volt az első nap, amit fájdalomcsillapító nélkül töltöttem. Egész jól ment, ráadásul volt egy fontos megbeszélésem is, amire el kellett mennem. Ezt is jól bírtam, de azért megérezte a kis csontom” – írta a fotóhoz László.

Találkozó előtt, de még az üvegajtón túl 😉🤘 A látszat ellenére jelenleg a 24-ből, 18-20 órát fekszem, ülök, pihenek... gyógyítom a keresztcsontomat. Alakulok, de még messze a gyógyulás 🙏 Ma volt az első nap, amit fájdalomcsillapító nélkül töltöttem. Egész jól ment, ráadásul volt egy fontos megbeszélésem is, amire el kellett mennem. Ezt is jól bírtam de azért megérezte a kis csontom. Köszönöm a gyógyító jókívánságokat ❤ #gyógyulok #mindfulness #sos #slower #older #smarter #holnapmokka ☕

A rajongók rengeteg jókívánságot írtak a fotó alá, amit Istenes meg is köszönt nekik.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?