SZTÁRDZSÚSZ

Istenes László: Ahogy öregszem, úgy válik egyre értékesebbé az idő

Istenes László új projektbe kezdett, de most a saját háza körül szeretne alkotni valamit.
  • Szerző: angie

Istenes László boldogan jelentette be, hogy fél év után rászánta magát, és bár segítséggel, de gyönyörű kertet varázsol családi házuk köré.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Kertépítésbe kezdett a tévés (Fotó: TV2)

A műsorvezető egy valamit leszögezett: fűnyírással, locsolással nem hajlandó vesződni és azt is sajnálja, hogy a múltban megtette.

Eldöntötte hát, hogy műfűvel teríti be a tágas udvart, ahová még egy lábteniszpályát is tervez, sőt hamarosan egy kiskutya is érkezhet a családhoz.

„Már fél éve itt lakunk az új házikónkban, de a kert rendbetétele még váratott magára...EDDIG! Hónapokig gondolkodtam , tervezgettem, hogy mi lenne legjobb és legszebb megoldás. Azt tudtam, hogy nem akarok élő füvet, mert annak gondozására korábban rengeteg időt pazaroltam el, amit ma már nagyon sajnálok. Nincs mese, ahogy öregszem, úgy válik számomra egyre értékesebbé az idő. Ráadásul van egy meglepetés projekt is a dologban, ugyanis Beninek megígértem, hogy csinálunk egy lábtenisz pályát és lesz egy kutyusunk is” – árulta el a műsorvezető, aki ha az időjárás is engedi, egy hét múlva már a kertjében rúghatja a bőrt és gyönyörködhet a örökzöld gyepben is.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Istenes László (@isteneslaci) által megosztott bejegyzés

 

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?