Létrehozva: 2022.01.06.

Ez vár a magyar sztárvilágra 2022-ben: megszólalt a híres boszorkány főpapnő!

Iszet boszorkány főpapnő és mágus a felmenőitől örökölte a képességeit, amiket aztán külföldön és Magyarországon fejlesztett tovább a mesterei segítségével.

Születés, halál, szerelem, szakítás, sikerek és kudarcok; az élet természetes velejárói amelyekből 2022-ben sem lesz hiány.

A Metropol megkereste Iszet Boszorkány Főpapnő és mágust, aki az égiek segítségét kérte ahhoz, hogy megtudjuk, mi vár a kedvenceinkre idén. Iszet családjában több boszorkány-felmenő is fellelhető, ő maga pedig először itthon, majd külföldön, neves mesterek segítségével fejlesztette a vele született képességeit. A kártya, a víz és az égiek közbenjárásával elmondta, mi vár a magyar sztárokra 2022-ben.

Iszet boszorkány főpapnő
Fotó: Metropol

„2022 a 2-es éve, ami a számmisztika szerint az istennő száma. Ez azt jelenti, hogy a nők esetében sokkal pozitívabb lesz ez az év, mint az előző, de a lapokban ott van az is, hogy a nők csalfábbak lehetnek az újévben, nagyobb kísértésbe eshetnek. A lapok egyértelműen kimutatják, hogy gyermekáldás is várható, viszont lesz olyan ismert ember is, akinél elindul, ám idő előtt sajnos megszakad a várandósság. Szakítást is látok, olyan párok jelentik majd be, hogy külön utakon járnak, akikről a külső szemlélő nem is gondolta volna, hogy boldogtalanok. Sajnos halálesetre is kell majd számítani, és a lapokból az bizonyosan kiolvasható, hogy az egyik magyar sztár idő előtt fog távozni az élők sorából” – mondta el a Metropolnak Iszet, aki pozitív eseményeket is látott.

„Szakmailag sokan a csúcsra juthatnak, ha észreveszik és kihasználják a kínálkozó lehetőségeket. Lehet, hogy az adott lehetőség elsőre nem olyan kecsegtető – például egy falunap –, de az indíthat el olyan eseményeket, amelyeknek köszönhetően többen óriási szakmai elismerésben részesülhetnek. A kiadásokkal viszont érdemes csínján bánni, mert egy jónak tűnő befektetés óriási anyagi bukást okozhat.”

Sztárok, akiknek érdemes vigyázniuk

Iszet az égieknek köszönhetően konkrét neveket is elárult munkatársunknak, ám hogy kikről kapta az alábbi információkat, etikai okokból nem hozzuk nyilvánosságra:

– Ismert magyar sztárunknak érdemes vigyáznia az egészségére, mert már 2021-ben is sok problémával küzdött egy családtagjának itt maradt lelke miatt. A lélek nem tudott átkelni az örökkévalóságba, ezért az élőkből „táplálkozik”. Ha átsegítik a lelket a túlvilágra, az illető egészségügyi helyzetében is komoly javulás várható.

Gyönyörű magyar hírességünk évekkel ezelőtt szerelmi kötéssel szerezte meg mostani férjét. Érdemes azonban vigyáznia, mert az efféle mágia nem minden esetben okoz örök időkig tartó boldogságot. Április tájékán a házaspár kapcsolatában komoly szakadás következhet be, amit csak őszinte szerelemmel és szeretettel hidalhatnak át.

– A híres magyar énekesnő évtizedek óta rendkívül sikeres szakmailag, ám a szerelemben sosem volt szerencséje. Ezt egy több generációs családi átok okozza, ami már a felmenői között is okozott problémákat. Ha szakértővel veteti le a rontást, akkor a magánéletében boldog fordulat következhet be.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Ha olcsón akarja megúszni a nagy bevásárlást, ezt feltétlen olvassa el

origo.hu

Kiskorú veszélyeztetése és személyi szabadság megsértésének gyanúja miatt feljelentést tettek Varga Judit interjúja után

metropol.hu

Ördög Nóri vállalhatatlan videót osztott meg

ripost.hu

Gyászol a Magyar Közút: "Már indultak volna, amikor megtörtént a tragédia"

hirtv.hu

Háború Ukrajnában: Feloszlatta a kárpátaljai kényszersorozás elleni tüntetést az ukrán hatóság + videó

origo.hu

Megható sorokkal üzent a barátjának Tóth Gabi

mindmegette.hu

Szabad-e locsolni? 5 szívderítő locsolóvers húsvétra

ripost.hu

Az eget kémlelte a nyugdíjas a Pilisben, aztán leesett az álla

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

„48 órával azután váltam el a férjemtől, hogy hozzámentem – megalázó volt, amit tett”

ripost.hu

Kőgazdag Szandi: Papaszita ne pazarolja rám az idejét

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁRDZSÚSZ

Gusztustalan támadás érte Molnár Anikót: „Ezek az emberek egy fillért sem érnek”

SZTÁRDZSÚSZ

Michael Jacksonként térhet vissza Berki Krisztián

SZTÁRDZSÚSZ

Sorsfordító nap: megváltozott Polgár Árpád élete a balesete után

SZTÁRDZSÚSZ

Lemondott a luxusról Kulcsár Edina és G.w.M, ez lehet a következő autójuk

SZTÁRDZSÚSZ

Kőgazdag Szandi: Papaszita ne pazarolja rám az idejét

SZTÁRDZSÚSZ

A síron túlról üzent Diana, ez jelenti Károly uralkodásának végét

SZTÁRDZSÚSZ

„Ez a rész sokkal rosszabb, mint maga a műtéti fájdalom” - a Kőgazdag Fiatalok sztárja a felépüléséről vallott