SZTÁRDZSÚSZ

Itt nyaralnak hazánk sztárjai, évről évre jól bevált helyeken lazítanak

Már javában tombol a nyár, és ilyenkor a sztárok is ellátogatnak kedvenc üdülőhelyeikre, hogy kipihenjék az elmúlt hónapok fáradalmait.
  • Szerző: Ripost

Akadnak, akik minden évben valami olyan helyre utaznak, ahol még nem jártak, s ahol új dolgokat lehet kipróbálni, ám a sztárok többsége a jól bevált receptre esküszik, ezért minden évben ugyanoda vált retúrjegyet.

 

Cipruson lazít

Hajdú Péter évente leg­alább kétszer elutazik kikapcsolódni; míg a téli időszakban Ausztriába jár síelni, addig nyáron legszívesebben Cipruson vagy a francia Rivié­rán pihen, de szívesen időzik a Balaton-parton is.

„Legtöbbször Cipruson és Balatonföldváron szoktam nyaralni. Utóbbi városban van egy házam, már főiskola óta oda járok lazítani. Ciprust nagyon megszerettem, évek óta visszatérek egy bejáratott helyre. Az egyik ciprusi barátomnak van egy vízisporteszköz-
kölcsönzője, ilyenkor wakeboardozunk, jet-skizünk, vízisielünk. Sokat járok oda, egyáltalán nem unom. Saint Tropez-ban is voltam már legalább négyszer, de azt sem unom”
– mondta el a %%-nak Hajdú Péter, aki szívesebben utazik Európán belül, mert ezek a helyek rövid idő alatt megközelíthetőek.

 

A naptárdívának 10 éve a Balaton a riviéra

Már több mint egy évtizede ragaszkodik jól megszokott üdülőhelyeihez Kiszel Tünde. Ha külföldre utazik, általában valamelyik görög szigetet nézi ki magának, de itthon egyetlen nyáron sem hagyná ki a Balatont. 

Kiszel Tünde, Donatella, és Tünde nővére, Csilla most is együtt vakációznak Zamárdiban, már 13 éve az úgynevezett Művész üdülőben pihennek. Tünde egy tapodtat sem tesz ilyenkor naptárai nélkül, még a strandra is magával visz egy-egy példányt, hogyha netán valamelyik rajongója szeretne dedikált példányt vásárolni tőle, véletlenül se maradjon hoppon.

 

Minden nyáron hazaköltözik szüleihez

A 2003-as Európa Szépe, Laky Zsuzsi már több mint 15 éve elköltözött a szülői házból, ám, ha ideje engedi, a nyári szünetben hosszabb időre is hazalátogat Nagykanizsára. Ilyenkor lányaival, Lucával és Lujzával a kertben pancsolnak vagy a környéken kirándulnak a családdal.

„Most a lányok anyukámnál vannak, hamarosan megyek utánuk, ha levizsgáztam a fitnesz iskolában. Otthon leszünk pár hetet, szeretek ott, mert sok barátom él Nagykanizsán. Nyár végén pedig Tunéziába vagy Törökországba utazunk a családdal.”

 

A torreádorok földjén vakációzik

Keresztes Ildikó nemrégiben csodálatos helyen, a spanyolországi Benidormban és Alicantében töltött egy hetet a legjobb barátnőjénél, miután az elmúlt két évben egyáltalán nem volt lehetősége a nyaralásra.

„A barátnőm egy öböl felett lakik, a házuktól száz méterre van a tengerpart, ami nincs tele turistákkal. Itt igazán ki tudtam kapcsolódni, végre magammal és a szeretteimmel is foglalkoztam. Ha kellett, besegítettem a házimunkába vagy a kutyasétáltatásba, és bár egy hét alatt nem pihentem ki az elmúlt két évet, nagyon jól éreztem magam!”

Az énekesnő Spanyolország után Dániába utazott a zenekarával, ahol négy napot töltöttek el és két koncertet adtak a dániai magyar nagykövetség felkérésére.

„A nyári szezon nekünk, előadóművészeknek kihagyhatatlan, de ősszel talán jut majd idő hosszabb pihenésre is. Nagy álmom, hogy eltölthessek néhány hetet Balin, és ha a Jóisten is úgy akarja, a következő úti cél talán az indonéz sziget lesz”– mondta el mosolyogva az éne­kesnő.

 

Hazajárnak Amerikába

A Korda házaspár idén is Amerikában pihente ki az elmúlt időszak fáradalmait. Korda György és Balázs Klári meg sem tudják számolni, hányszor jártak már az Egyesült Államokban.

Idén Floridában töltöttek el pár hetet, de a szerencsejáték fővárosában, Las Vegasban is előszeretettel időznek, hiszen Gyuri bácsi ott talál magának kártyapartnert.

És ezeket olvastad már?