SZTÁRDZSÚSZ

Itt vannak az ismert magyar énekesnő szakításának részletei

Az énekesnő még a karanténidőszak alatt költözött össze Krisztiánnal, de mégsem működött a kapcsolat.
  • Szerző: angie

Még nyár elején röppent fel a hír, hogy véget ért Agárdi Szilvi kapcsolata, ám akkor – ahogy a Bors megírta – csak különköltözött a pár.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Instagram

Az énekesnő végleg elvesztette a látását, de egy állandóan zajongó szomszéd miatt is továbbálltak volna. Az elmúlt három hónapban is sokat találkoztak, de Szilvi a Borsnak először és utoljára elmondta, két héttel ezelőtt közösen úgy döntöttek, lezárják a kapcsolatot.

„Miután különköltöztünk, látogattuk egymást, programokat szerveztünk, de egy idő után kiütköztek a köztünk lévő különbségek. A karanténidőszakban ismerkedtünk meg, akkor költöztünk össze, így semmilyen külső tényező nem zavarta meg a kapcsolatunkat, mondhatni, a saját világunkban egy buborékban éltük a mindennapokat” – kezdte Szilvi, aki időközben teljesen megvakult, de csak emiatt nem mondtak volna búcsút egymásnak.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Szilvia Agárdi (@szilviaagardi) által megosztott bejegyzés


„A vakságomnak semmi köze nincs a szakításhoz! Arról van szó, hogy megismertük egymás közegét és bár próbáltuk, nem tudtuk elfogadni. Mindketten máshonnan jövünk, másként élünk. Krisztiánt zavarta, hogy a celebvilágban sok az őszintétlen ember, akik a szemedbe mosolyognak, a hátad mögött viszont becsapnak vagy kihasználnak. Bevallom, vakként valóban nagyobb esélye van ennek, hiszen nem tudom pontosan felmérni a helyzetet, de rendre igyekszem felülkerekedni ezen. Én ebben élek, ebben dolgozom és talán már meg is szoktam, őt ez zavarta. Ahogyan engem is a focistaközeg. Nem tudtam megszokni azt a lazaságot, a bulikat, miközben én a fellépéseimre készültem, de elfogadom, hogy neki ez a munkája és azt a közeget választotta – jelentette ki az énekesnő, aki úgy érzi, Krisztiánnal helyes döntést hoztak, ám ettől még nagyon hiányzik neki.

A hiányérzet nehezen múlik

”Nehéz volt elválni, mert a legjobb barátom volt. Természetesen hiányzik. Sok olyan tulajdonsága van, ami nagy segítség volt számomra. Tanultam tőle és neki köszönhetem, hogy sok ember eltűnt az életemből, akik csak kihasználtak. Krisztián egy nyitott, jószívű ember, akivel éjszakákat beszélgettünk át, közel kerültünk egymáshoz. Vakként számomra a kommunikáció jelent mindent és Krisztiánnal mindenről lehetett beszélgetni„ – mesélte a csinos modell, aki a szakítás után is szeretné tartani a kapcsolatot, de már most látja, hogy nem lesz könnyű.

„Nem akartuk elvágni a kapcsolatot, valahogy gyerekes dolog lett volna, meg hát a történtek ellenére továbbra is fontosak vagyunk egymás számára. Szoktunk telefonon beszélni, de nem könnyű, mert ha kicsit jobban belemerülünk valaki mindig azt hiszi, hogy többet akar a másik. Nehéz megtartani az egyensúlyt, de azt megfogadtuk, hogy mindig támogatni fogjuk egymást az életben” – fejezte be a szép hangú énekesnő, aki érthető módon még nem áll készen egy új szerelemre.

--

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?