SZTÁRDZSÚSZ

Tiszta vizet öntött a pohárba: Ez történt Jakupcsek Gabriella arcával

Sokan azzal vádolták Jakupcsek Gabriellát, hogy plasztikai sebészek „dolgoztak” az arcán. Most megszólalt a műsorvezető.
  • Szerző: szbd

Jakupcsek Gabriella csupán egy mosolygós fotót osztott meg magáról a Facebook-oldalán, amivel meglehetősen nagy port kavart. Sokan azzal vádolták, hogy szépészeti beavatkozáson esett át.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Pocsék plasztikai műtét, de szörnyű kép” – írta az egyik követő.

Az ismert műsorvezetőt szerencsére nem viselte meg a kommentekből áradó rosszindulat. „Én ezzel nagyon nem foglalkozom” – mondta a Best magazinnak Jakupcsek, aki egyébként nem titkolja, hogy részt vett már arckezeléseken. Egy bőrgyógyász segít neki évek óta fiatalosan tartani a bőrét.

„Tegyük egyszer és mindenkorra tisztába, hogy az, hogy valaki figyel a bőrére, a megjelenésére, nem azt jelenti, hogy átszabatja magát, plasztikáztatja magát vagy elveszíti a vonásait. Egész egyszerűen csak szeretném karbantartani magam” – magyarázta Jakupcsek, akinek bőrfiatalítás céljából az elmúlt évek során már többször is egy úgynevezett frakcionális lézerkezelést végeztek el az arcán.

A beavatkozás során nem pumpálnak idegen anyagok a bőrbe, csupán stimulálják a már meglévő kötőszövetet.

„Nem titok, kipróbáltam, és fantasztikusan működik. Ez a lézer folyamatos karbantartást ad. Jó érzés utána hozzáérni a bőrömhöz” – tette még hozzá.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?