SZTÁRDZSÚSZ

Jó kilátások: Asztrológus segítségét kérte Judy

Hogy a szakember mit ígér 2021-re, azt a Ripostnak árulta el.
  • Szerző: angie

Judy először kételkedett, majd be kellett látnia, az asztrológus mindent előre megjósolt neki. Az énekesnő minden év elején felkeresi a szakembert, aki felkészíti a közelgő eseményekre, amik vagy így, vagy úgy, de hatással lesznek az életére. A 2020-as év a koronavírus miatt mindenkit megviselt, de az énekesnő felkészült a bajra.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: TV2

„Aki nem hisz az asztrológiában, annak ezt nehéz is lenne elmagyarázni, de én minden év elején elmegyek, hogy lássam mi várható. Az asztrológusom azt mondta, hogy 2020-ban tisztán látszik, hogy szinte egyáltalán nem lesz bevételem. Hazamentem és kértem a páromat, hogy nézze meg a naptáramat, ami tele volt leegyeztetett fellépésekkel. Értetlenkedtem egy darabig, aztán beütött a koronavírus Magyarországon. Innentől már mindenki tudja, hogy mi történt, gyakorlatilag megszűnt a munkánk, elmaradtak a fellépések” – mondta Judy, aki, szokásához híven, idén is meglátogatta az asztrológust, aki eggyel jobb hírekkel szolgált.

„Idén már jobb lesz a helyzet, talán az év második felében ismét fellendülhetnek a dolgok és beindulhat a munka is. Nincs okom kételkedni, hiszen tavaly is minden úgy alakult, ahogy mondta” – jelentette ki az énekesnő, aki – ha lehet ilyet mondani- a vírushelyzetnek is meglátta a jó oldalát.

„Több időt tölthettem a kislányommal, ami megfizethetetlen számomra, igaz, ehhez szükség az anyagi biztonságra is, ami nélkül nem lehettem volna nyugodt. Az együttessel megalakulásunk óta nagyon tudatosak voltunk. A bevételünkből minden hónapban elkülönítettünk némi pénzt arra az esetre, ha megszorulnánk, vagy ha új klipet vagy hangtechnikai eszközöket szeretnénk venni. Soha nem vártunk másoktól segítséget. A mostani helyzetben ez nagyon jól jött, így nem kellett azon gondolkodni, hogy miből élünk majd meg a kényszerpihenő alatt. Persze a legnagyobb segítség a férjem volt, hiszen vállalkozóként stabil hátteret tudott biztosítani a családnak. Hiányzik már a színpad, és bízom benne, hogy idén végre valóban jobb lesz a helyzet” – fejezte be Judy.

És ezeket olvastad már?