Létrehozva: 2017.11.17.

Õk a Sztárban Sztár + 1 kicsi duettpárosai

A tévénézõk nem maradnak sokáig átváltozóshow nélkül, hiszen november 26-án folytatódik az ország házibulija a SuperTV2-n. Lássuk, kik lépnek majd színpadra a Sztárban Sztár +1 kicsiben!

November 26-tól újra elstartol a Sztárban Sztár +1 kicsi, amelyben az eddigi felnőtt  szériák hírességei fiatal duettpartnerekkel lépnek majd színpadra. Egy biztos: tíz héten át ismét parádés átalakulásoknak lehetünk szem- és fültanúi.

Az előző évadhoz képest a zsűriben is nagy változások vannak. Ábel Anita és Rákóczi Feri mellett Tóth Vera és a Sztárban Sztár ötödik szériá­jának ezüstérmese, Király Viktor is értékel. Mindenki meglepetésére a konkurens csatorna egyik legnépszerűbb arca, Tóth Gabi is igent mondott a felkérésre. Ezzel pedig azt is vállalta, hogy nővére, Tóth Vera kritikával illeti majd a produkcióját. Az biztos, hogy izgalmas hetek előtt állunk, a nagyszájú Tóth lányok ugyanis nem zárkóznak el az adok-kapoktól.

Kozma Orsi és Ádám Botond

„Fantasztikus partnerem lett Botond személyében. Már most jó párost alkotunk, ezért egészen biztos, hogy remekül tudunk majd együtt dolgozni. Nagyon várjuk a versenyt” – mondta Orsi a %RIPOST%-nak.

Nótár Mary és Radics Jani

„Jani fiatal kora ellenére vérprofi. Néztem őt Az ének iskolájában, és örültem, hogy ismét feltűnt egy roma fiatal, akiben hatalmas tehetség van. Remélem, tudok neki valami pluszt adni, amit később kamatoztathat majd a pályája során” – mondta Mary a %RIPOST%-nak.

Hevesi Tamás és Horváth Csenge

„Ismerem a családját, ez nagy előny. Csenge értelmes, okos lány, tudja, mit szeretne, és persze kitűnően énekel. Nem lesz egyszerű feladatunk, de a legjobbat fogjuk kihozni egymásból” – árulta el Tamás, aki Fésűs Nelly kislányával énekel majd.

Nagy Adri és Nagy Bogi

„A párosunk nagy előnye, hogy ­Bogival hasonló a hangszínünk. Mindketten maximalisták vagyunk, ezért mindenképpen dobogón szeretnénk végezni a versenyben” – árulta el Adri. Ifjú partnere már bizonyított Az ének iskolája harmadik évadában.

Kocsis Tibor és Zöldi Lara

„A mentora leszek, és próbálom majd mindenben segíteni őt, de hozzátenném, hogy Lara nagyon tehetséges és talpraesett leányzó. Még az is lehet, hogy ő nagyobb hatással lesz rám, mint én rá” – mondta el a %RIPOST%-nak Tibor.

Vastag Tamás és Varga Szabolcs

„Bízom benne, hogy egykori Sztárban Sztárosként a megszerzett tapasztalatokat át tudom adni Szabolcsnak. Szerintem nagy buli lesz! Annyira fogjuk komolyan venni a feladatot, amennyire a helyzet megköveteli. Szerencse, hogy jól tudunk alkalmazkodni egymáshoz” – magyarázta lapunknak Tamás.

Keresztes Ildikó és Lingura Diána

„Hasonló műsorokban korábban mindig fiúkkal léptem fel, ezért izgalmas, hogy végre lesz egy lányom. Igyekszem kirángatni Diát a visszafogottságából, és megpróbálom előhozni az őrült oldalát” – mondta el Keresztes Ildikó.

Tóth Gabi és Fodor Erik

„Összebarátkoztunk, jókat beszélgettünk. Nagyon komoly és tehetséges srác, de a humora sem utolsó, ami kell is ehhez a szakmához” – mondta Gabi, akinek duettpartnere a Kismenőkben tűnt fel.

Rácz Gergő és Malaczkó Anna

„Anna nagyon kommunikatív és tehetséges. Szerintem jól össze fogjuk tudni rakni a produkciókat. Annától nem is áll távol, hogy más bőrébe bújjon, hiszen színiiskolába jár. Izgatottan várjuk az első adást” – árulta el a %RIPOST%-nak. Gergő, akit Anna már meggyőzött Az ének iskolájában nyújtott teljesítményével.

Veréb Tamás és Fodor Eliza

„Ketten leszünk a színpadon, sokat kell majd dolgozni azon, hogy jól tudjunk együttműködni, és ne legyen hiá­nyos a produkció. Ez a siker titka” – mondta a %RIPOST%-nak Veréb Tamás, aki örült annak, hogy Elizának nem lesz idegen a környezet, hiszen a Kismenőkben már énekelt.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Borzalmas véget ért Rafael Nadal visszatérése

origo.hu

Drámai fordulat: megkezdte az orosz hadsereg a teljes kivonulást

borsonline.hu

Óriási fordulat a Házasság első látásra című műsorban, ezt ki gondolta volna?

mandiner.hu

Meteorológusok: nem biztos, hogy természetes okból zúdult özönvíz Dubajra

ripost.hu

Újabb milliomosa van Magyarországnak: hatalmas összeget nyert egy szerencsés

hirtv.hu

Politico a brüsszeli eseményekről: Nevetséges öngól

origo.hu

Idegesen reagált az új szerelméről szóló pletykákra T. Danny

travelo.hu

Ebben a veszprémi községben állítják fel a világ legnagyobb kopjafáját

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

Nem bírt magával Lőw Zsolt, ő tette helyre a Bayern BL-hősét

ripost.hu

"Ki fog látszani a s*nám" - Kiakadtak a túl szexi ruha miatt az olimpikonok

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁRDZSÚSZ

Janicsák Veca meglepő titkot árult el: "elvesztette az intimitását"

SZTÁRDZSÚSZ

Kőgazdag Metta felfedte: ezért tűnt el a közösségi médiából

SZTÁRDZSÚSZ

Rossz hírt kapott a magyar zenész: elfogta a rettegés, hogy két gyerekkel utcára kerülnek

SZTÁRDZSÚSZ

Nem hiszed el, miből él most Klapka György lánya

SZTÁRDZSÚSZ

Kőgazdag Aleksandra elárverezi egyik kedvenc luxusholmiját

SZTÁRDZSÚSZ

Ezt nem gondoltad volna: ilyen ajándékokat kapott Schobert Norbi a családjától!