SZTÁRDZSÚSZ

Kabalapasi lett a Mintaapák sztárja

Gyereket szeretne Mészáros Béla! A színész jelenleg egyedülálló, a szerepeinek köszönhetően mégis gyakorolhatta az apaságot.
  • Szerző:

Mészáros Bélát sokáig csak a színpadról ismerhettük, de most rövid időn belül két mozifilmben (Seveled, Pesti balhé) is főszerepet alakít, és ő az egyik arca a TV2 napi sorozatának, a Mintaapáknak is.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Mintaapák
Fotó: Szabolcs László

Élete egyik legsűrűbb időszakát éli, még is két lábbal a földön jár. A negyvenéves színész boldog, hogy fut a szekér, de szeretné, ha a magánéletben is hasonlóan sikeres lenne. Béla sorszerűnek érzi, hogy mostanában szülői szerepet osztanak rá, ugyanis az életben is készen áll az apaságra.

A filmvásznon tehát megtapasztalta már, hogy milyen szülőnek lenni, a valóságban erre még várnia kell egy kicsit.
„Az utóbbi két-három évben már vágyom rá, hogy legyen egy gyermekem. Korábban is volt szó róla, amikor még házas voltam, aztán másként alakult. Most már viszont, jó lenne egy család, nagyon szeretném, de jelenleg nincs senkim. Korábban volt már rá példa, hogy azért nem vállaltam gyereket, mert gondjaim voltak a felelősségvállalással, vagy, mert valamit még nem engedtem el, de most nem ez a helyzet, nyitott lennék mindenre. Egyenlőre meg kéne találnom az igazit. Boldog lennék, ha egyszer születne egy kislányom, de persze egy fiúnak is ugyanúgy örülnék” – áradozott Mészáros Béla, aki tehát még keresi az igazit, de kiderült, másoknak épp a színész hozta meg a szerencsét.
Filmbéli partnernői közvetlenül a közös munka után estek teherbe. „Tényleg nagyon vicces, hogy amikor a Tenki Rékával forgattuk a Seveledet utána tényleg állapotos lett, most pedig a Petrik Andival forgattam a Pesti balhét, és ő is állapotos lett. Természetesen egyik gyerekhez sincs közöm, csak valahogy úgy alakul, hogy akivel forgatok az mindig várandós lesz. Komolyan mondom, már-már olyan vagyok mint egy kabalapasi” – mondta nevetve a TV2 sztárja.

És ezeket olvastad már?