SZTÁRDZSÚSZ

Kamarás Iván: Elegem lett a beskatulyázásból

Hamarosan kezdődik a TV2 nagy sikerű produkciója, a Dancing with the Stars 2. évada, amelyben 12 híresség profi táncpartnerrel áll színpadra hétről hétre. Kamarás Iván is tánccipőt húzott és parkettre lép. Őt tartják az egyik nagy esélyesnek, hiszen édesanyja, Uhrik Teodóra Liszt- és Kossuth-díjas táncművész, érdemes művész, bár Iván soha nem tanult táncolni. Az új kihívásról és még sok másról nyilatkozott a Ripost7-nek.
  • Szerző: Doris

Amikor Kamarás Ivánt felkérték, hogy Mikes Anna párjaként táncoljon a Dan­cing with the Starsban, azonnal igent mondott. Az új kihívásról, és még sok minden másról mesélt a 7-nek!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Kamarás Iván: Elegem lett a beskatulyázásból

Fotó: TV2

7: Nem volt önben kérdés, kétely?

Kamarás Iván: Nem, nagyon örültem! Anyám jutott eszembe először, akinek tényleg ez a kedvenc műsora, mindig, amikor ment, le kellett tenni a telefont, mert most kezdődik. Neki valóban a tánc az élete, én pedig azt gondolom, hogy a Dancing with the Stars által az egész ország megtudhatja, milyen kemény és nehéz műfaj ez. A táncosok a szórakoztatóipar napszámosai, akiket sokszor a legkevésbé ismernek el. Valahogy nekem is van egy restanciám ezzel kapcsolatban.

7: Ezt hogy érti?

K.I. : Anyám mindig azt mondta: Ivánka, te ne táncoljál, nem kell neked táncolni. Most itt az alkalom, hogy bebizonyítsam neki: de igenis kell!

7: Ő, akinek a tánc volt az élete, miért mondott ilyet?

K.I.: Azért, mert már kisfiúként megnézték, milyenek az adottságaim a baletthoz. Mivel nagyon szigorúak a szabályok, anyám azt mondta, hogy ezt nem kéne erőltetni. Ezzel valószínűleg jót is tett velem, hiszen legalább nem csavargattam kifelé az ízületeimet éveken át, mégis színpadon lehettem. Most azonban itt az alkalom!

7: Mit szólt az édesanyja, amikor megtudta, hogy hamarosan fellép a kedvenc műsorában?

K.I. : Ő mindig elég szigorú szemmel vizsgálja az életemet, legyen szó akár a szakmáról, akár privát dolgokról. Persze ő volt az első, akit felhívtam, hogy elújságoljam neki a nagy hírt. Annyit mondott: hát, jó. Nekem az a küldetésem most, hogy bebizonyítsam neki, képes vagyok eljutni a döntőig.

A színész arról is mesélt, hogy korábban bizony megesett, hogy beskatulyázták egy-egy szerepkörre.

„Vállalom a múltbéli szerepeimet, mindegyikben sok munka van, de a végeredmény sok mindenből áll össze. Szeretem sokféle karakterben kipróbálni magam, abból viszont egy idő után elegem lett, hogy be akarnak skatulyázni.”

A teljes interjút elolvashatod a 7 aktuális lapszámában.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?