SZTÁRDZSÚSZ

Kandász Andrea megkapta az oltást, hihetetlen, mit csinált utána

A műsorvezető ahelyett, hogy pihent volna, egészen más dolgot talált ki.
  • Szerző: Doris

Kandász Andrea már korábban is kérhette volna a koronavírus-elleni oltást, hiszen a #KandászMamik Szülőszoba című műsora miatt az egészségügyben is dolgozik, ám ő úgy volt vele, hogy inkább kivárja a sorát. Szerette volna, ha előbb azok kapják meg a vakcinát, akik jobban rászorulnak, de természetesen férjével és lányával együtt már január elején regisztrált.

Kandász Andrea megkapta az oltást, hihetetlen, mit csinált utána

Fotó: Markovics Gábor

Végül, egy véletlen folytán néhány napja beadták neki a Pfizert, amit meg sem érzett!

„A családi orvosom felhívott, hogy az egyik néni a körzetünkből az utolsó pillanatban lemondta az oltást, mert belázasodott és egy óra múlva van az időpontja…Végül odarohantam az Uzsokiba, ahol be is adták a Pfizert. Mindenki nagyon rendes volt, teljesen flottul ment az egész”kezdte a -nak Kandi.

Bár a legtöbb ember pihenéssel tölti az oltást követő órákat, napokat, a műsorvezető valami egészen mást csinált!

„Annyi oltást kaptam már az utazásaink és az Ázsia Expressz miatt, hogy most nem is tudtam, hogy a Pfizer után nekem pihengetnem kéne. Úgyhogy felkerekedtem, és szombaton és vasárnap is ástam, kapáltam, földet lapátoltam az építkezésünkön, a harmadik nap pedig elmentem a férjemmel a Balatonra bringázni. Adtam a sportnak, de remélem, így még segítettem is az immunrendszeremnek” – mesélte nevetve a műsorvezető.

Bár Kandász Andrea nagyon fontosnak tartja az oltást, az távol áll tőle, hogy mások helyett hozzon döntést a témával kapcsolatban. Szerinte mindenkinek magának kell eldöntenie, hogy kéri-e a vakcinát vagy sem.

„Én nem vagyok orvos, ugyanakkor az én élethelyzetemben akkor vagyok felelősségteljes, ha beoltatom magam. Viszont ha valakinek ezzel kapcsolatban bizonyos félelmei, fenntartásai vannak, akkor nézzen utána a témának a tudományos világban, és hozza meg a saját döntését” – szögezte le Andrea.

A műsorvezetőtől az anyukája is tanácsot kért, Kandi pedig azt mondta neki, hogy ezt neki kell eldöntenie, de az ő korában sokkal nagyobb gondot és kockázatot jelentene az, ha kórházba kerülne, mint az, ha beadnák neki az oltást.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?