Létrehozva: 2021.12.12.

Karácsonyi lázban égnek! Így készülnek a sztárok az ünnepekre

Nem csak hazánk hírességei, de kisebb túlzással már az egész ország karácsonyi lázban ég. Mutatjuk, hogyan készülnek a szentestére a magyar sztárok.

Hazánk hírességei is várják már a karácsonyt! Esztergályos Cecília, Zoltán Erika és L.L. Juniorék is gőzerővel készülnek a szeretet ünnepére, azonban a járvány az idei karácsonyt is beárnyékolja.

Esztergályos Cecília (Fotó: Markovics Gábor / Ripost)

Esztergályos Cecília szűk körben ünnepel

A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznőnek a karácsony a kedvenc ünnepe. Ilyenkor megállás nélkül süt-főz, várja a családot, azonban a pandémia az ő ünnepüket is beárnyékolja.

„Nekem sajnos nincsen gyerekem, de a férjemnek, Péternek vannak. Karácsonykor jönnek ők, és az unokák is. Én sütök, főzök! 24-én borleves, rántott hal és bejgli lesz az asztalon, másnap lesz sült, harmadnap pedig töltött káposzta” – kezdte a Mokkában a művésznő, aki kitért arra is, hogy bár nagy a család, a pandémia miatt nem ünnepelnek együtt.

„Nos, a két testvéremnek van hat gyermeke, és már ott is megszületett a legfiatalabb generáció. Nagyon jó lenne, ha együtt tölthetnénk a karácsonyt, de a járvány miatt nem akarunk kockáztatni. Féltem a piciket, a legkisebb például csak 10 hónapos” – tette hozzá a színésznő.

Csepregi Éva (Fotó: Bors)

Csepregi Éváék nem csak a karácsonyt ünneplik

A Neoton Família dívája mozgalmas napok előtt áll, ugyanis a koncertek mellett készül a karácsonyi ünneplésre. Idén ő látja vendégül a családot

„Nálunk sok ünnepelnivaló akad decemberben. A nővérem pont 24-én született, a fiamnak 30-án van a névnapja, az én névnapom pedig szintén 24-én. Úgy néz ki, hogy idén én fogom vendégül látni a kis családot, már a menü is körvonalazódott bennem. Anyukám egyik receptjét szeretném elkészíteni” – mondta a Metropolnak Éva.

Zoltán Erika (Fotó: YouTube)

Zoltán Erikáék a családi hagyomány szerint ünnepelnek

Az énekesnő már nagyon várja, hogy szenteste a családjával üljön az asztalhoz. Mindent előre megtervezett már, hogy a lehető legtökéletesebb legyen az ünnep.

„23-án, miközben én főzőcskézem, Zoé és Robi díszítik a fát, én pedig mindig beleszólok, hogy mit kellene másképp csinálni” – kezdte a LikeBalatonnak Erika, akinél komoly ünnepi menü kerül az asztalra.

„Komoly karácsonyi menünk van. Erre mindig igyekszem időt szakítani, mert gyerekkoromban az édesanyámnak köszönhetően nálunk ez volt az állandó ünnepi ételsor. A lányom is elkezdte megtanulni, hogy később továbbhassa az ő családjának. Szenteste magos rántott csirkemellet készítek, ehhez pedig német recept alapján készített krumplisalátát tálalok. Ez utóbbit édesanyám receptje alapján állítom össze: uborkás-hagymás krumplisaláta. Természetesen bejgli is mindig kerül az asztalra, amelyet ha csak tehetem, szintén én készítek el. Állandó édesség nálunk karácsonykor a fahéjas körte. Gesztenyepürével van megtöltve, s ezt sütöm meg úgy, hogy még csokival is leöntöm a tetejét. Olykor alkohollal is flambírozom, ez extrán zamatossá teszi. Isteni!” – tette hozzá az énekesnő.

L.L. Junior (Fotó: Ripost)

L.L. Junior és felesége együtt ünnepelnek

A zenész és felesége igyekszik megmenteni a házasságukat, ezért nem volt kérdés, hogy a karácsonyt együtt töltik.

„Attól, hogy jelenleg nem élünk egy háztartásban, az életünket közösen tervezzük, és természetesen együtt is karácsonyozunk. Ráadásul új korszak köszöntött az életünkbe, amióta Lili elkezdett beszélni. Ha ránézek, csordultig lesz a szívem szeretettel. Az első szava az „apa” lett. Ennél szívmelengetőbb ajándék egy szülőnek nem is kell!„ – mesélte a hot! magazinnak Kinga.

Bódi Guszti és Margó (Fotó: Facebook)

Bódi Gusztiék elutaznak

Az idei telet Thaiföldön tölti a Bódi-házaspár. Guszti és Margó már hosszú évek óta jár Thaiföldre, ám az elmúlt évben a járvány miatt ez kimaradt. Most viszont mindent bepótolnak.

„Nagyon szeretünk utazni, de a járvány miatt nem akartunk kockáztatni. Nyáron voltunk Dubaiban, ahol videóklipet forgattunk. Ott inkább a munkáé volt a főszerep, viszont most pihenésre készülünk. December 4-én volt az évben az utolsó koncertünk, aztán Margóval elutazunk Thaiföldre” – mondta Guszti.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Hatalmas dráma: súlyos döntést hozott meg a Házasság első látásra szereplője - videó

origo.hu

Rejtett kampányfinanszírozás a fővárosban?

borsonline.hu

Megváltoztak az érzéseik: fülig szerelmes a Házasság első látásra párja

magyarnemzet.hu

Hazahozhatják Suhajda Szilárd holttestét a Mount Everestről

metropol.hu

Négy gyermeke zokogva várta haza, elhunyt a nyíregyházi édesanya

hirtv.hu

Kiderült, ki írta az elhíresült adatvédelmi nyilatkozatot

origo.hu

Dögös dominaként pózol újabb fotóin az Exatlon bombázója

astronet.hu

Az Isteni Áldás angyala védelmez minket április 26. és 30. között

ripost.hu

Mennyire vagy művelt? 10 emberből 9 nem tudja ezeknek a szavaknak a jelentését

ripost.hu

Súlyos doppingbotrány, Kapás Bogi olimpiai érmet kaphat utólag

ripost.hu

Házasság első látásra: Petra és András újra együtt!

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁRDZSÚSZ

Tóth Andi kiakasztotta a rajongóit: Akkor a pénz mégis jó belőle?

SZTÁRDZSÚSZ

„Anyukámmal sem használnék egy fürdőszobát” – A Kőgazdag Fiatalok sztárjával nehéz együtt élni

SZTÁRDZSÚSZ

Janicsák Veca meglepő titkot árult el: "elvesztette az intimitását"

SZTÁRDZSÚSZ

A gyerekek élete is felfordult, így küzd a rák ellen Katalin hercegné

SZTÁRDZSÚSZ

"Újjászületés" - Ezt művelték a levegőben Vajna Timi testével - Fotó

SZTÁRDZSÚSZ

Újabb RTL-es műsor titkos szereplőlistája szivárgott ki

SZTÁRDZSÚSZ

Forró naciban villantott Lil G, a rajongói kiakadtak