Létrehozva: 2020.05.01.

Karanténban ünnepelte a 18. születésnapját Nagy Bogi

A fiatal énekesnő a koronavírus-járvány miatt nem tarthatott világraszóló bulit, ám ezt utólag egyáltalán nem bánja!

A napokban ünnepelte 18. születésnapját Nagy Bogi, és bár a koronavírus-járvány keresztülhúzta a számításait, az biztos, hogy sokáig fog emlékezni erre a napra. Az énekesnő a helyzetre való tekintettel kénytelen volt lemondani az előre eltervezett ünneplésről, ám szerettei gondoskodtak az emlékezetes pillanatokról. Bogi a Ripost-nak részletesen beszámolt arról, hogyan telt a karanténszülinapja.

Fotó: Nagy Bogi / Ripost

„Soha nem képzeltem, hogy így alakul bármelyik szülinapom, nemhogy a 18. Csalódott semmiképp nem vagyok, sőt épp ellenkezőleg. Meglepően szép volt, és talán így jobban tudtam értékelni és megélni a pillanatokat, mintha a szokásos hétköznapok forgatagában történt volna. Ez volt a legmeghatározóbb szülinapom!” – kezdte a Ripost-nak Bogi, akinek a családja igazán kitett magáért, gondoskodtak arról, hogy a kialakult helyzet ellenére is felejthetetlen legyen a jeles nap. Az első meglepetés nem más volt, mint hogy édesanyja előre kivette a suliból Bogit, ám ami ezután történt, arra biztosan nem számított az ünnepelt.

„A szüleim és a tesóm is vidáman énekelgettek nekem reggel, gondoskodtak arról, hogy jókedvűen induljon a napom. Anyukám életem legfinomabb és leggyönyörűbb áfonyás tortáját készítette el, apukám pedig isteni indiait ételt csinált nekem. Kevesen tudják rólam, de nagyon szeretek enni, és a szüleim mindig a maximumot nyújtják a konyhában is” - fogalmazott az énekesnő. Természetesen Bogiról a barátai sem feledkeztek meg. A szabályokat betartva köszöntötték fel őt az utcáról, megállás nélkül csörgött a telefonja, sőt egy különleges ajándékkal is meglepték.

Fotó: Nagy Bogi / Ripost

A közeli barátaim maszkban és kesztyűben az utcáról ünnepeltek meg, ami persze a távolság miatt elég szürreális volt. Olyan jó lett volna megölelni egymást, viszont hatalmas meglepetést szereztek, még most is alig térek magamhoz! Nagyon örültem, mikor Caramel hívott, ő is felköszöntött, jót beszélgettünk és a mai napig számíthatok rá. Van egy kis csapatom, a menedzsmentem és szakmai mentorom, akik videóhívásban kívántak boldog születésnapot. Egy animátor barátom pedig lerajzolt engem, hihetetlen, nagyon tetszik az alkotása” – árulta el a fiatal tehetség, aki szíve szerint a szabadban ünnepelt volna a családjával és a barátaival, de így utólag egyáltalán nem bánja, hogy az élet ezt átírta.

Bogi egyébként a járvány miatt hazaköltözött a szüleihez Balmazújvárosba. Bevallása szerint a családja nagyban megkönnyíti számára a bezártságot.

„Alapvetően jól bírom a bezártságot és az elejétől fogva komolyan vesszük és betartjuk a karantént, de azért nagyon várom már, hogy minden visszakerüljön a megszokott kerékvágásba. Ugyanakkor hálás vagyok azért, amim van! Próbálom elfogadni a történteket, és most minden energiámmal a dalszerzésre koncentrálok. A zene az egyetlen, ami ennyire feltölt” - jegyezte meg Bogi.

 

Szekeres Adrien lányai is a négy fal között ünnepeltek Szekeres Adrien és családja biztosan sokáig fog emlékezni a koronavírus-járvány miatt kialakult helyzetre, ugyanis az elmúlt hetekben ünnepelték lányaik születésnapját. Ám ezúttal nem a megszokott módon, hiszen szeretteik és barátaik nem vehettek részt az ünnepségen. „Mindkét lányunk szülinapja karanténszülinap volt, de a helyzethez képest nagyon jól sikerült. A nagyobbik lányomnak ez volt az utolsó, amikor még gyerek. Jövőre már nagykorú lesz. Éppen ezért egy picit szomorúak voltunk, hogy a szeretteink nem lehettek itt velünk, de most ennek így kellett lennie” – mondta lapunknak Adrien, aki természetesen gondoskodott arról, hogy Jázmin és Emília születésnapja így is felejthetetlen legyen: saját készítésű tortával lepte meg őket, és a család köszöntése sem maradhatott el.  

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Kiskorú veszélyeztetése és személyi szabadság megsértésének gyanúja miatt feljelentést tettek Varga Judit interjúja után

metropol.hu

Fradista gól is kellett az európai foci csodájához

mandiner.hu

Magyar Péter, a baloldal bántalmazó Messiása

ripost.hu

Elhagyta az országot, Cipruson hunyt el minden idők egyik legjobb magyar csatára

vg.hu

Romániának is drukkolnunk kell a magyar sikerért

origo.hu

Levetkőzött Ördög Nóra - videó

travelo.hu

Kilőtték a szlovákiai Liptószentmiklóson öt embert megsebesítő medvét

ripost.hu

„Mi bajotok van?” — MC Hawer kiakadt a Házasság első látásra bombázóira

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

Pár óra alatt két kisfiú kísértetiesen hasonló módon vesztette életét Kecskeméten

ripost.hu

Kőgazdag Szandi: Papaszita ne pazarolja rám az idejét

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁRDZSÚSZ

Gusztustalan támadás érte Molnár Anikót: „Ezek az emberek egy fillért sem érnek”

SZTÁRDZSÚSZ

Michael Jacksonként térhet vissza Berki Krisztián

SZTÁRDZSÚSZ

Sorsfordító nap: megváltozott Polgár Árpád élete a balesete után

SZTÁRDZSÚSZ

Lemondott a luxusról Kulcsár Edina és G.w.M, ez lehet a következő autójuk

SZTÁRDZSÚSZ

Kőgazdag Szandi: Papaszita ne pazarolja rám az idejét

SZTÁRDZSÚSZ

A síron túlról üzent Diana, ez jelenti Károly uralkodásának végét

SZTÁRDZSÚSZ

„Ez a rész sokkal rosszabb, mint maga a műtéti fájdalom” - a Kőgazdag Fiatalok sztárja a felépüléséről vallott