SZTÁRDZSÚSZ

Kemény szavak: Elton John szépen kitálalt Michael Jacksonról

A 72 éves énekes új önéletrajzi könyvében rántotta le a leplet a néhai popkirály valódi személyiségéről.
  • Szerző: Doris

Nem lenne meglepő, ha Michael Jackson rajongói nagyon kiakadnának Elton Johnra, a világsztár ugyanis nagyon kemény szavakkal illeti néhai kollégáját az új önéletrajzi könyvében - írja a Mirror.

Fotó: Profimedia

Jacko még csak 13 éves volt, amikor először találkozott Johnnal, aki akkor még a világ legaranyosabb, legtündéribb srácaként jellemezte őt. Ám később minden megváltozott. Elton szerint a hírnév teljesen elvette Jackson eszét, a popkirály nem is ezen a Földön járt.

„Fogalmam sincs, mi járt a fejében és arról sem, milyen tudatmódosító szerekkel, kábítószerrel élt, de az biztos, hogy kifejezetten zavaró volt a közelében lenni. Komolyan mondom, hogy súlyos mentális problémái voltak, beteg volt” – fogalmazott John a könyvben.

Fotó: Profimedia

Az énekes azt is elárulta, hogy egyszer meghívta Jacksont az egyik házibulijába, ám a parti furcsa véget ért. Mivel Jacko egyáltalán nem érezte jól magát a felnőttekkel, a gondnok kisfiával kezdett el játszani.

Elton egyébként nemcsak kollégáiról, de a saját magánéletéről is őszintén ír a kissé botrányszagú kiadványban, többek között anyjával való rossz kapcsolatáról is vall.

 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?