SZTÁRDZSÚSZ

Kemény vádak: Nem törődik beteg apjával a mulatós király?

Jolly édesapja egy éve kórházban van, állandó ellátásra szorul, viszont a hírek szerint az énekes nem igazán törődik vele.
  • Szerző: B.D.

Nagyon úgy néz ki, hogy Tarcsi Zoltánnak, a Jolly és a Románcok frontemberének nincs ideje rá, hogy nagybeteg édesapjáról gondoskodjon. A Blikk figyelmét egy olvasó-riporter hívta fel arra, hogy a mulatós zenész anyagilag sem segíti édesapját, és jó ideje már nem is látogatja.

Jolly apját, Sanyi bácsit tavaly súlyos baleset érte, elgázolta egy kocsi. Azóta állandó ellátásra szorul. Legalábbis ezt mesélte egy nagykátai  lakos a Blikknek. A baleset óta az idős férfit kórházban ápolják. Olyan rossz állapotban van, hogy hivatalos gyámja az egyik szomszédja lett. Sanyi bácsi nagyon rossz körülmények között él, örül, ha hónap végén a segélyből még tud venni valami ennivalót. Háza fűtetlen, romos, és nem olyan rég kapcsolták vissza nála az áramot. Így amikor hétvégente hazalátogat a kórházból, akkor inkább a szomszédoknál tartózkodik, nem pedig otthon. Ha mindez igaz, akkor érthetetlen, hogy miért nem támogatja édesapját a jól kereső zenész, sőt egyesek szerint még le is tagadja őt.

Senkinek semmi köze a családomhoz. Igenis tartom az apámmal a kapcsolatot, aljas rágalom, hogy nem. Valaki le akar járatni

- cáfolta a híreket a Blikknek Jolly. Majd a Facebook-oldalán is kikérte magának a vádakat:

Egy szavatok sem igaz!

- írta a cikkre reagálva a sztár.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?