SZTÁRDZSÚSZ

Kendőzetlen vallomás: Ezért hitte halálos betegségnek terhességét Tóth Gabi

Az újdonsült édesanya blogírásba kezdett. Megígérte, hogy várandóssága minden apró részletét papírra veti, hogy ezzel is segítse sorstársait.
  • Szerző: BDF

Tóth Gabi kendőzetlen őszinteséggel vallott arról, hogyan derült ki, hogy babát vár. Az énekesnő eddig soha nem hallott történetet mesélt el, miszerint eleinte halálos betegségnek hitte várandósságát.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Ripost/ Sulyok László

„Elszíneződött az ujjam a gyűrű alatt. Bár először próbáltam elhessegetni a gondolatot, és mantrázni magamnak, hogy akkor is szép, ha egy vurstliban lőtte a Krausz, de a szerelmem váltig állította, hogy nem bizsut húzott az ujjamra” – kezdett bele eddig nem ismert történetébe az énekesnő a család.hu-n. Bár az egyik fotós ismerőse megjegyezte Gabinak, hogy szerinte terhes, az énekesnő ismert egészségügyi kálváriája miatt hamar elhessegette a témát. Ám hamarosan újabb jel utalt arra, hogy babát vár.

„Csak a szendvics volt és én. (...) A mai napig emlékszem az ízére, komolyan mondom, egy orgazmushoz tudnám hasonlítani azt az érzést, amit akkor átéltem. Gyorsan be is tömtem belőle még négyet” – folytatta Gabi, aki barátai tanácsára beszerzett egy terhességi tesztet, ám mielőtt megcsinálta volna, ismét ijedten vette észre, hogy „tök fekete a gyűrű alatt az ujja.” Rémülten hívta fel ékszerész ismerősét, aki bár megnyugtatta, hogy Krausz Gábor biztosan nem bizsut vett neki, rögtön hozzátette, hogy egyébként a tünetei komoly hormonális változásokra is utalhatnak.

„Na, király, tuti meghalok – gondoltam. Mivel a pánik elég jellemző rám ilyen esetekben, én tényleg azt hittem, hogy valami komoly bajom van. Alig bírtam aludni aznap éjjel. Minden betegséget végig vettem, sajnáltam magam, hogy végre találtam egy rendes faszit, aki még el is jegyzett, erre most halok meg” – fogalmazott Gabi, aki ezt követően megcsinálta a tesztet, ami legnagyobb örömére pozitív lett, vagyis babát várt.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?