SZTÁRDZSÚSZ

Képtelen megálljt parancsolni, vészesen fogy Tóth Vera

Majdnem a dupláját szeretné még leadni azoknak a kilóknak, amelyektől eddig szabadult meg.
  • Szerző: BDF

A megváltozott külsejű Tóth Vera Az ének iskolája nyertesével, Farkas Zsoltikával áll újra színpadra a SuperTV2-n hamarosan debütáló Sztárban sztár + 1 kicsi című show-ban. Egyelőre Vera sem tudja, nehéz lesz-e dolga a kamaszodó fiúval, de biztos abban, hogy mindketten élvezni fogják a közös munkát.

"Szerény és tehetséges gyerek, öröm lesz vele dolgozni, korábban már énekeltünk együtt Az ének iskolájában, jó érzés, hogy hozzásegítettem a győzelemhez" - mesélte az énekesnő a Blikknek, aki az elmúlt időben 33 kilótól szabadult meg. Azt mondja, fogyásának köszönhetően sokat erősödött az önbizalma. Nemcsak a teste, hanem a lelke és a kisugárzása is rengeteget változott.

"Így többféle karaktert lesz módom megformálni, egy forrónadrágos Be­yoncét azért nem biztos, hogy vállalnék.

Ahhoz kellene még 15–20 kiló mínusz – ­amúgy is ennyi szerepel a tervemben –, de egy hosszú ruhás már menne.

"Szemérmes nőnek tartom magam, nem szívesen mutatok meg magamból sokat, ezzel Gabi is így van, bár az öltözködéséből nem mindig egyértelmű. Õ egy igazi lázadó típus, de például mi nem öltözünk át egymás előtt. Inkább elvonulunk és takargatjuk magunkat" – árulta el Vera, aki a nagy fogyás óta odafigyel testének minden apró rezdülésére. Keményen edz, hogy elérje az álomalakot.

"Tartom a súlyomat, ami annak köszönhető, hogy elkezdtem sportolni és izmosodni.

Teljesen átalakul a testem, centiben és ruhaméretben csökkennek a számok, de kilóban nem. Egy év kell ahhoz, hogy az álomformámat elérjem.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?