SZTÁRDZSÚSZ

Régi álmát váltotta valóra Keresztes Ildikó

Mesebeli vidéken nyaralt Keresztes Ildikó! Az énekesnőnek régi álma vált valóra azzal, hogy két erdélyi barátnőjével eljutott Bali szigetére, ahol két hetet töltött el.

Csodálatos nyaraláson pihente ki az elmúlt év fáradalmait Keresztes Ildikó! Az énekesnő előadóművészként már megszokta, hogy hosszabb nyaralást csakis az év eleji, nyugalmasabb időszakra tervezhet, hiszen nyáron, amikor mindenki pihen, ő sokkal többet dolgozik, mint általában.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Keresztes Ildikó

Ildikó igazi kalandor, a világ számos pontján járt már, nagyon szeret új helyeket felfedezni. Balira most először utazott, ez a nyaralás pedig annyira jól sikerült, hogy bizonyosan örök emlék marad.

„Bali egy bakancslistás út volt számomra már évek óta, de nem tudnám megfogalmazni, miért. Belső indíttatást éreztem, hogy odamenjek. Tudtam, hogy nekem erre a szigetre valahogyan el kell jutnom, és ez most meg is valósult. Két erdélyi barátnőmmel utaztunk ki hármasban, és bevallom, ez volt évek óta a legjobban sikerült nyaralásom! Volt idő pihenni, nevezetességeket megnézni, együtt lenni és külön tölteni az időt. Mindennek megvolt a maga helye és ideje, ezután a két hét után pedig boldogan és teli energiával érkeztem haza!” – mondta el a -nak Ildikó, aki annyi fontos helyszínt nézett meg a vakáció alatt, amennyit csak tudott.

Fotó: Keresztes Ildikó

„Rengeteg csodálatos helyet láttam, de a legjobban a rizsföldek, a majomerdő tetszettek, és persze a tengerpart. A szállodánk egy dzsungel közepére épült, így nagyon különleges volt a hangulata. Egyedül azt bánom, hogy nem volt részem egy trópusi esőben sem, pedig a január ott esős évszak. Jó érzés lehet harminc fokban átélni egy ilyen zivatart.”

Fotó: Keresztes Ildikó

Az énekesnő nagyon energikus és nem szeret hosszú ideig egy helyben ülni, ezért az is nagyon fontos volt, hogy ahova utazik, ott legyen kultúra és látnivaló.

Fotó: Keresztes Ildikó

„Nálam nem működik az, hogy elmegyek a tengerparthoz és két hétig fekszem egy kempingágyban. Természetesen kell ez a típusú pihenés is néhány napig, de nekem nagy szükségem van új impulzusokra, élményekre és sok-sok kultúrára. Ezeknek a kombinációja tölt fel engem igazán, és ebben most maximálisan részem volt Balin. Nem csoda, hogy mosolyogva, teli energiával tértem haza, ezt a pozitív kisugárzást pedig a környezetem is észrevette. Tele vagyok tervekkel, kipihenten és izgatottan várom az idei év eseményeit” - fogalmazott mosolyogva Ildikó.

Nagyszabású koncertre készül

A nyaralásból hazatérve Ildikó újult erővel vetette bele magát a munkába, aminek egyik fő állomása az áprilisi nagyszabású jótékonysági koncertje lesz.

„Szociálisan érzékeny vagyok, ezért rengeteg jótékonysági koncerten vettem részt az elmúlt évek során, én magam viszont még soha nem rendeztem Keresztes Ildikó jótékonysági koncertet. Most ennek is eljött az ideje: április 27-én a MOM Kultban a saját zenekarommal és olyan meglepetésvendégekkel lépek fel, akikkel korábban még sosem álltam egy színpadon. Mivel életem egy szakaszában én magam is kivettem a részem a tehetségkutatásból, ezért úgy döntöttem, hogy két tehetséggondozó szervezetnek ajánlom fel a bevételt. Az egyik a kolozsvári János Zsigmond Unitárius Kollégium, ahol színésznövendékek tanulnak, míg a másik a borszéki zenei tehetségműhely„ - árulta el a -nak az énekesnő.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?