SZTÁRDZSÚSZ

Keresztes Ildikó: Remek film az Elk.rtuk, egy percet sem unatkoztam

Hatalmas sikert aratott, vastapsot kapott a premieren az Elk*rtuk.
  • Szerző: Angie

Hatalmas sikerrel mutatták be a Corvin Moziban az Elk.rtuk című politikai krimit, amely Gyurcsány Ferenc őszödi beszédének kiszivárgásáról, annak körülményeiről és a következményekről szól.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: MegaFilm

Keresztes Ildikó is részt vett film díszbemutatóján csütörtök este a Corvin Moziban, amit ahogy a -nak elmondta, nagyon élvezett.

„Nagyon tetszett a film, egy percet sem unatkoztam alatta. Így szoktam lemérni, hogy valami tetszik vagy sem. Ha elunom magam, nyilván nem volt jó, de ilyenről itt szó sem volt, mindig történt benne valami” - kezdte az énekesnő, aki szerint nem csak a film mondanivalója, de a rendezés is különleges.

„Nagyon érdekes volt, hogy külföldi rendező rendezte a filmet. Külön öröm számomra, hogy személyes érdekeltségem is van, hiszen a filmben két erdélyi színész barátom is szerepel. A politikába nem bonyolódnék bele, mindenki ismeri a történetet és le tudja vonni a következtetést is. Egy biztos, a szereposztás, a színészi játék, a vágások mind nagyon élvezetesek, csak ajánlani tudom” – fejezte be Keresztes Ildikó.

 

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Karácsonyi halászlé receptek
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?