SZTÁRDZSÚSZ

Keserédes volt Medveczky Ilona születésnapja, megszólalt a 80 éves díva

A 80. születésnapját ünneplő táncművésznő sorra kapja a gratulációkat, ám kissé tanácstalanná vált.
  • Szerző: Doris

Medveczky Ilona kirobbanó formában, a tőle megszokott energikussággal töltötte 80. születésnapját, amit március 4-én ünnepelt. A telefonja egész nap megállás nélkül csengett vagy pittyegett, sorra érkeztek rá a gratulációk.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Medveczky Ilona

Ennek ellenére a táncművésznő örömébe némi aggodalom, vagyis inkább tanácstalanság vegyült, hiszen pont a születésnapján jelentették be, hogy március 8-tól két hétre újra bezár az ország.

„Én úgy vagyok, mint mindig, teszem a dolgom. De hát a 80 az mégiscsak 80! A szigorítások alapvetően nem érintenek, hiszen leginkább itthon tevékenykedek. Rengeteg a munka a kutyákkal és a kerttel, most mégis kicsit tanácstalan vagyok. Fantasztikus barátaim vannak ugyanis, akik több összejövetelt is szerveztek, hogy felköszöntsenek. Természetesen a szabályok betartásával! Ám mégis, most úgy érzem, nem tudom, mit tegyek. Az oltást hamarosan megkapom, már rég regisztráltam, azt már nagyon várom” – árulta el a -nak Medveczky Ilona, aki az elmúlt néhány évben rengeteg illetlen üzenetet kapott a hódolóitól a születésnapján!

Olyanok is akadtak, akik intim fotókkal bombázták Ilonát, ő azonban egyikre sem reagált, még akkor sem, ha megvan a véleménye az efféle alakokról.

„Ebben az évben szerencsére ilyen illetlen és méltatlan üzenetet még nem kaptam. Ha kaptam volna is, akkor se foglalkoztam volna vele, ennél ugyanis sokkal fontosabb dolgok vannak az életemben. A kutyák és az imádott barátaim” – hangoztatta a szülinapos díva.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?