Létrehozva: 2021.01.08.

Két daganatot találtak a TV2 fiatal sztárjának szervezetében

A méhnyakán lévő elváltozás miatt feküdt kés alá a magyar szépségkirálynő, akivel ébredése után közölte az orvosa, hogy nem egy, hanem két daganatot távolítottak el a szervezetéből.

Kilenc évig halogatta a műtétet Sydney van den Bosch, akinek a méhnyakán lévő súlyosbodó elváltozás miatt kellett kórházba vonulnia. Orvosa szerint az utolsó pillanatban kapták el a problémát.

„A családom sajnos genetikailag hajlamos a daganatos megbetegedésekre. Még nyáron olvastam el egy könyvet ezzel kapcsolatban, és ráeszméltem arra, hogy azokat a tüneteket, amiket papírra vetettek, magamon is észlelem. Eldöntöttem, hogy bár kilenc évig halogattam az akkor még kevésbé sürgető műtétet, tovább nem fogom, mert érezhetően súlyosbodott az állapotom” – kezdte a Ripost-nak Sydney, aki bevallotta, hogy orvosa sürgette a beavatkozást.

Fotó: Ripost

„A dokim mondta, hogy december 31-én, szilveszterkor megműtene, mert az operáció már egy percet sem várhat. Így is történt, aznap kora reggel besétáltam a kórházba. Én voltam a doktor egyetlen páciense aznap, hiszen ő szabadságon volt már, de a rendkívüli helyzetre való tekintettel elvállalta a beavatkozást. Nagy szerencse, hogy idejében megműtött, hiszen bár az ultrahangon csak egy daganatot látott a méhnyakon, műtét közben kiderült, hogy kettő is volt” – mondta el lapunknak a szépségkirálynő, akit a beavatkozás utáni megfigyelést követően este már a saját ágyában aludhatott.

„Jól vagyok, szerencsére nincsenek fájdalmaim. Azért arra felkészültem, hogy ha a hegek gyógyulni kezdnek, az biztosan kellemetlen érzés lesz. Sokat kell pihennem, nem emelhetek és nem stresszelhetek. A szövettani eredményre még várunk, három-négy hét múlva lesz kész, akkor okosabbak leszünk, de az orvosom megnyugtatott, hogy nem kell aggódnom” - számolt be állapotáról Sydney, aki orvosa szerint újjászületett a műtét napján.

„Körülbelül egyórás volt a beavatkozás, lehet, már sokkal komplikáltabb műtét várt volna rám. Huszonöt éves vagyok, ilyenkor a sejtosztódás sokkal gyorsabb, mint egy idősebb hölgynél. Nálam rövid idő is jelentős változást hozhat, de időben kaptuk el, mondta a doki, hogy örüljek, mert van egy új születésnapom” – magyarázta Sydney, aki személyes tapasztalataival szeretné felhívni más nők figyelmét a téma fontosságára.

Genetikai tesztet csináltat januárban Sydney van den Bosch biztosra akar menni, ezért egy különleges tesztnek veti alá magát. „BRCA nevű vizsgálat még hátravan. Ez egy genetikai teszt, amit vérből néznek. Azt vizsgálja, hogy a női nemű rákmegbetegedésekre mekkora esélyem van. Miután a családban mindenkinél volt ilyen jellegű probléma, szeretnék biztosra menni.”  

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

"Eredeti cicije van?" – kikérdezte barátja a Házasság első látásra szereplőjét

origo.hu

Újabb drámai részletek Károly király betegségéről

borsonline.hu

Rendőrök lepték el az eltűnt kétéves Danka otthonát: Markológéppel ássák fel a területet

mandiner.hu

Varga Judit közeli ismerőse: A Partizánban hallott robotikus hangnemet korábban csak otthon csillogtatta meg Magyar Péter

ripost.hu

Ezzel vége, 4 csillagjegynek szünetre van szüksége, de azonnal!

origo.hu

Hatalmas örömhírt jelentett be Lékai-Kiss Ramóna

lakaskultura.hu

Keleti inspiráció Tatabányán: sötét, zegzugos lakásból modern, légies otthon

ripost.hu

Áprilisi pénzeső! Erre a 3 csillagjegyre rámosolyog a szerencse

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

Váratlan fordulat: Harry ülhet a trónra a nagybeteg Katalin miatt

ripost.hu

Évek óta erre vártak: szuper hír jött Michael Schumacherről

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁRDZSÚSZ

Gusztustalan támadás érte Molnár Anikót: „Ezek az emberek egy fillért sem érnek”

SZTÁRDZSÚSZ

Michael Jacksonként térhet vissza Berki Krisztián

SZTÁRDZSÚSZ

Sorsfordító nap: megváltozott Polgár Árpád élete a balesete után

SZTÁRDZSÚSZ

Lemondott a luxusról Kulcsár Edina és G.w.M, ez lehet a következő autójuk

SZTÁRDZSÚSZ

Meglopták Szigligeti Ivettet, a rajongóitól kért segítséget

SZTÁRDZSÚSZ

Kőgazdag Szandi: Papaszita ne pazarolja rám az idejét

SZTÁRDZSÚSZ

A síron túlról üzent Diana, ez jelenti Károly uralkodásának végét

SZTÁRDZSÚSZ

„Ez a rész sokkal rosszabb, mint maga a műtéti fájdalom” - a Kőgazdag Fiatalok sztárja a felépüléséről vallott