SZTÁRDZSÚSZ

Két évtized után leplezte le Jimmy féltve őrzőtt titkát az egykori barátja

A király bevallotta halála előtt mennyire magányosnak érzi magát.
  • Szerző: Ripost

Húsz év telt el Zámbó Jimmy halála óta, de még mindig akadnak újabb és újabb titkok a Királyról. Nemrég kiderült, hogy az utolsó időben csak egy mosonmagyaróvári házaspárt engedett közel magához, akikkel életének utolsó két évében igen szoros, bensőséges viszonyt ápolt – írja a Blikk.

„Furcsa megmagyarázni, de valahogy az első pillanattól éreztük, hogy megvan köztünk az összhang. Szívből jövő barátság volt ez, sosem közeledett hozzám Jimmy, ahogyan én sem hozzá, ráadásul mindig a férjemmel mentem a koncertekre, ahová egy idő után VIP-belépőt kaptunk, az öltözőjébe is bemehettünk” – árulta el a lapnak Lautner Marika, aki máig őrzi Jimmy fotóit, aláírását, a közös képeket, s minden emléket, amely az énekesre emlékezteti őt.

 

MTI Fotó

Nem sokkal a halála előtt bevallotta nekem, hogy mennyire magányos. Sosem felejtem el, egyszer mentem be hozzá a koncert után, ott ült a széken, könyöke a térdén, az arca a tenyerébe temetve. Kérdeztem tőle, hogy „Mi van, Király?”, mire ő csak annyit válaszolt, „Király, Király, de milyen magányos Király”. Ez a mondat azóta is cseng a fülemben. Jimmy sokakat a bizalmába fogadott, de a legtöbbről kiderült, hogy érdekből van vele, ezért egy idő után hamar eltaszított magától mindenkit, félt a csalódástól. A mi barátságunk azonban töretlen volt.” – tette hozzá Marika néni.

És ezeket olvastad már?