SZTÁRDZSÚSZ

Kiborult Alekosz: durván nekiment az RTL Klubnak

Úgy tûnk, az Édes Élet sztárjánál betelt a pohár. Nem bírta magában tartani véleményét. Felháborodva írta meg álláspontját a konkurens csatorna egyik mûsoráról.
  • Szerző: BDF

Az utóbbi időben egyre gyakrabban hangoztatja véleményét Alekosz a Facebook-oldalán. Nemrégiben az emberöléssel vádolt fagyállós gazda ítéletén borult ki. Most pedig az RTL Klubon futó ValóVilág powered by Big Brotherben szereplő játékosok alpári stílusa piszkálta a csőrét.

Kendőzetlenül írta ki magából meglátásait. Úgy érzi, egykori villalakóként kötelessége helyretenni a nyolcadik szériájánál járó valóságshow-t.

Azt írja, felfoghatatlan a számára, hogy egy neves csatornánál bármi adásba mehet. Még az sem számít, milyen trágár módon nyilvánulnak meg a bentlakók.

"Hozzáteszem, hogy itt nem csak egyszerű kötőszavacskákkal állunk szemben,

hanem a legmocskosabb, legaljasabb, legprimitívebb, a magyar nyelvet gyalázatosan megsemmisítő szóhasználatokkal,

amely még arra sem méltó, hogy szavaknak nevezze az ember" - fakadt ki Alekosz, aki egyben arra kérte az RTL Klub teljes vezérkarát, állítsák le a forgatásokat, küldjék haza a villalakókat és írjanak ki egy új szereplőválogatást, amelynek bírái között ő is ott csücsülhessen.

Azt is szeretné: helyezzék végre előtérbe a humort és a szórakoztatást, és ne nézzék többé ostobáknak közönségüket.

Tisztelje meg az országot, amelynek sugároz, s amelynek fönnmaradását köszönheti.

 

És ezeket olvastad már?